WinBilg Femtopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #1 Arkadaşlar şöyle bir şey arıyorum, bir dosya indireceğim zaman onun virüslü olup olmadığını tarayacak ve indirme hıznını arttıracak bir download Manager. IDM kullanıyorum ama o virüs taraması yapmıyor.
Arkadaşlar şöyle bir şey arıyorum, bir dosya indireceğim zaman onun virüslü olup olmadığını tarayacak ve indirme hıznını arttıracak bir download Manager. IDM kullanıyorum ama o virüs taraması yapmıyor.
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 11 Mart 2021 #2 Free Download Manager kullanabilirsiniz. İçerisinde ek olarak virüs taraması seçeneği de bulundurmaktadır. Free Download Manager - download everything from the internet Use Free Download Manager to download movies, torrents and other files at top speed! www.freedownloadmanager.org
Free Download Manager kullanabilirsiniz. İçerisinde ek olarak virüs taraması seçeneği de bulundurmaktadır. Free Download Manager - download everything from the internet Use Free Download Manager to download movies, torrents and other files at top speed! www.freedownloadmanager.org
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 11 Mart 2021 #3 FDM kullanabilirsiniz, istediğiniz özellikler bulunmakta içerisinde.
Primearc Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 1.489 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer Matrix 11 Mart 2021 #4 Microsoft Edge yüklediğiniz dosyalarda virüs taraması yapıyor. Microsoft Edge kullanabilirsiniz isterseniz.
Microsoft Edge yüklediğiniz dosyalarda virüs taraması yapıyor. Microsoft Edge kullanabilirsiniz isterseniz.