Download Modda "USB Aygıt Tanınamadı" Hatası

Makaleler
21
Daha önce konu açmaya çalışmıştım ama malum Technopat sistemi konumu incelemeye aldıktan sonra açacaktı (!) şu an telefonum açılmıyor. Beceremedim, galiba yanlış CWM falan kurdum. Her neyse konuya geçeyim: Benim Galaxy W (i8150) telefonum var. Ben buna rom kurmuştum zaten (Touchi3v8) şimdi de başka bir rom kurmak istiyorum. Ama CWM kurmam lazım bunun için. CWM kurmak için de Odin. Ama telefonu download moda alınca sistemim "USB Aygıt Tanınamadı" diye hata veriyor. Şu an telefonum sadece bana "Samsung" yazısını ve "Download" modunu gösterebiliyor.
İşletim Sistemim: Windows 8.1 Embedded (Orjinal)

Daha önce 8.1'de başarılı olduğunuz olmuş muydu hiç ? Mesela ben HTC cihazımın bootloader kilidini açarken Windows 7 bir cihaz kullanmıştım. 8.1'de USB aygıtı aynı şekilde tanınmıyordu, uyumsuzdu. Hatta bir sanal Windows 7 bile kurdum ama işe yaramadı.

Aygıt Yöneticisinden hata veren aygıtı kaldırıp donanım değişikliklerini taramanız soruna belki çözüm olabilir.

Merhaba. Ben bu sorunu usb kablosunu değiştirerek, bilgisayarı yeniden başlatarak, farklı usb portu deneyerek, cihazın şarj soketini değiştirerek çözüyorum. Genel olarak gelen cihazların çoğu bu sorunu yaratıyor. Eğer cihazın şarj soketini değiştiremezseniz, selülozik tinerle şarj soketini fırçalayın. :) Farklı bir işletim sistemi de deneyebilirseniz kesin bir sonuç elde edebilirsiniz. İyi günler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı