Download ve Upload Sınırlandırmak

spikespiegel104

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Superonline 25/5 paketini kullanıyorum. Canlı yayın işi ile uğraşıyorum. Evde modeme kimse bağlı değilken gayet akıcı bir şekilde canlı yayın yapmaktayım fakat başka bir cihaz bağlandığında upload hızım 3'e düşüyor ve yayında droplar oluşuyor.

Sizden ricam şu modem arayüzünden upload kısıtlamak mümkün müdür? Download sınırladım fakat upload yapamadım. Bu konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Teşekkürler...

Aynı konu benide ilgilendiriyor. Modem arayüzlerinden anlayanların yardımına ihtiyacımız var.

Bu arada hangi modemi kullanıyorsunuz ? Kullandığınız internet paketine ait link atar mısınız ? Banada upload yüksek paket lazım.

Ben sorunu çözdüm. Sorun ev arkadaşımın bilgisayarında yüklü olan torrentten dolayı imiş. Görev yöneticisine girip ağ bölümünde gönderilen değeri hangi programda yüksekse onu kaldırınca düzeldi. Modemim superonlineın verdiği modem paketim ise fiber platin paket 25 mbps 5 upload.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…