Dywors Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2024 #1 Umarım doğru yere açmışımdır konuyu. Konuya geçim CS'de yabancı biriyle tartışdım ve ismimin olduğu bir doxbin linki yolladır nedir bu?
Umarım doğru yere açmışımdır konuyu. Konuya geçim CS'de yabancı biriyle tartışdım ve ismimin olduğu bir doxbin linki yolladır nedir bu?
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.301 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2024 #2 Dywors dedi: Umarım doğru yere açmışımdır konuyu. Konuya geçim CS'de yabancı biriyle tartışdım ve ismimin olduğu bir doxbin linki yolladır nedir bu? Genişletmek için tıkla... Doxbin (darknet) - Wikipedia en.wikipedia.org Doxbin (clearnet) - Wikipedia en.wikipedia.org Böyle şeyler çıkıyor.
Dywors dedi: Umarım doğru yere açmışımdır konuyu. Konuya geçim CS'de yabancı biriyle tartışdım ve ismimin olduğu bir doxbin linki yolladır nedir bu? Genişletmek için tıkla... Doxbin (darknet) - Wikipedia en.wikipedia.org Doxbin (clearnet) - Wikipedia en.wikipedia.org Böyle şeyler çıkıyor.
Yoruichi_Shihouin Femtopat Katılım 8 Ağustos 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2024 #3 bdxmrz dedi: Doxbin (darknet) - Wikipedia en.wikipedia.org Doxbin (clearnet) - Wikipedia en.wikipedia.org Böyle şeyler çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Yani sıkıntı şeyler dimi hocam
bdxmrz dedi: Doxbin (darknet) - Wikipedia en.wikipedia.org Doxbin (clearnet) - Wikipedia en.wikipedia.org Böyle şeyler çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Yani sıkıntı şeyler dimi hocam
Dywors Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2024 #4 bdxmrz dedi: Doxbin (darknet) - Wikipedia en.wikipedia.org Doxbin (clearnet) - Wikipedia en.wikipedia.org Böyle şeyler çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam İngilizcem iyi değil çeviride düzgün çevirmiyor özet geçer misiniz?
bdxmrz dedi: Doxbin (darknet) - Wikipedia en.wikipedia.org Doxbin (clearnet) - Wikipedia en.wikipedia.org Böyle şeyler çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam İngilizcem iyi değil çeviride düzgün çevirmiyor özet geçer misiniz?
RypekGrief Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 618 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri DeepCool MATREXX 50 MESH 700W 80Plus + TwinMOS 512GB + GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G + GIGABYTE A620M-H + AMD Ryzen 5 7500F AM5 3.7GHz/5.0GHz 32MB + Kingston 2x8 RAM 5200 Mhz DDR5 + Dragos VISION V27240 + Razer Cobra Pro Mouse Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ekim 2024 #5 Dywors dedi: Umarım doğru yere açmışımdır konuyu. Konuya geçim CS'de yabancı biriyle tartışdım ve ismimin olduğu bir doxbin linki yolladır nedir bu? Genişletmek için tıkla... Özellikle Amerikan varandaşları'nın kimlik, adres gibi bilgilerin olduğu bir sistem. Türkiye'de ki panel ıvır zıvırı gibi.
Dywors dedi: Umarım doğru yere açmışımdır konuyu. Konuya geçim CS'de yabancı biriyle tartışdım ve ismimin olduğu bir doxbin linki yolladır nedir bu? Genişletmek için tıkla... Özellikle Amerikan varandaşları'nın kimlik, adres gibi bilgilerin olduğu bir sistem. Türkiye'de ki panel ıvır zıvırı gibi.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.301 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2024 #6 Dywors dedi: Hocam İngilizcem iyi değil çeviride düzgün çevirmiyor özet geçer misiniz? Genişletmek için tıkla... Darknet işte, bilgiler falan dönüyor ortada. Muhtemelen dywors yazıp ilk çıkanı sana atarak yanlış bilgiler ile seni korkutmaya çalışmış.
Dywors dedi: Hocam İngilizcem iyi değil çeviride düzgün çevirmiyor özet geçer misiniz? Genişletmek için tıkla... Darknet işte, bilgiler falan dönüyor ortada. Muhtemelen dywors yazıp ilk çıkanı sana atarak yanlış bilgiler ile seni korkutmaya çalışmış.
Dywors Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2024 #7 Tartışırken Almanya'da yaşadığını biliyorum dedi sonra bu linki attı bana almanyadada yaşamıyorum anlamadım. bdxmrz dedi: Darknet işte, bilgiler falan dönüyor ortada. Muhtemelen dywors yazıp ilk çıkanı sana atarak yanlış bilgiler ile seni korkutmaya çalışmış. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam iyi Sosyaller.
Tartışırken Almanya'da yaşadığını biliyorum dedi sonra bu linki attı bana almanyadada yaşamıyorum anlamadım. bdxmrz dedi: Darknet işte, bilgiler falan dönüyor ortada. Muhtemelen dywors yazıp ilk çıkanı sana atarak yanlış bilgiler ile seni korkutmaya çalışmış. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam iyi Sosyaller.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.301 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2024 #8 Dywors dedi: Tartışırken Almanya'da yaşadığını biliyorum dedi sonra bu linki attı bana almanyadada yaşamıyorum anlamadım. Anladım hocam iyi Sosyaller. Genişletmek için tıkla... Bir şey değil, kardeşim.
Dywors dedi: Tartışırken Almanya'da yaşadığını biliyorum dedi sonra bu linki attı bana almanyadada yaşamıyorum anlamadım. Anladım hocam iyi Sosyaller. Genişletmek için tıkla... Bir şey değil, kardeşim.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.576 Çözümler 83 18 Ekim 2024 #10 Linke tıklamadıysan bir problem yok; tıkladıysan da geçmiş olsun.