Doxorgame adlı siteden alışveriş yapılır mı?

811581

Femtopat
Doxorgame adlı bir e-pin sitesinden alışveriş yaptım epinleri bana teslim ettiler fakat etmeden önce T.C. mi verdim. 1 ay sonra siteye tekrar girmej istedim fakat site kapalıydı ve site hakkında fazla bilgi bulamıyorum. T.C. ile birlikte seri no da istemiş olabilir hatırlamıyorum. Bu siteden alışveriş yapan ve seri no istiyor mu hatırlayan bilgilendirebilir mi?

Son düzenleme:
Doxorgame adlı bir e-pin sitesinden alışveriş yaptım ve siteye T.C. Mi verdim. Daha sonra site kapandı ve bu site hakkında pek bir bilgi bulamıyorum. Konu hakkında bilgisi olan biri yanıt verebilir mi?

Bir yaklaşık 10-15 dk bakındım doxorgeme ile ilgili bilgi zamanında bazı kişilere sponsorluk vermiş hatta bunlara rahmetli melih kalkanın babası ve 4-5 kişi ile daha sponsorluk olmuş ona rağmen bilemiyorum güvenirlik açısından ama şu an güncel kimseyle bir sponsorlukları yok planlık bir kapanış olabilir normalde böyle olduğunda kapandığında siteye ulaşılamaz bir şey olduğunda geri açılır ama tanınan bir sitede değil planlı bir kapanış büyük ihtimal paranıza yazık oldu T.C konusunda da biraz teselli gibi olacak ama T.C. miz zaten dağıtılmış bir durumda benim T.C. mi kimse bilmiyordur diyemezsin biliyorlardır çünkü panel diye bir araç var bunun sayesinde kolaylıkla ulaşabiliyorlar bir insanın T.C.'sine paneli istersen detaylı olarak araştırırsın MERNİS olarak da geçiyor diye hatırlıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı