Google_kullanıcı Hectopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 1.337 Makaleler 1 Çözümler 12 8 Nisan 2024 #11 Etli nohut.
Petrax Centipat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 120 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #12 elveriş dedi: Eğer kilo probleminiz yoksa doyana kadar şerbetli tatlı yiyin sizi uzun bir süre götürür. Genişletmek için tıkla... okurken şekerden birkaç kere öldüm tansiyonum düştü ağzımda diş kalmadı.
elveriş dedi: Eğer kilo probleminiz yoksa doyana kadar şerbetli tatlı yiyin sizi uzun bir süre götürür. Genişletmek için tıkla... okurken şekerden birkaç kere öldüm tansiyonum düştü ağzımda diş kalmadı.
FreeTradeZone Hectopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #13 eyehategod dedi: Çok çabuk acıkıyorum, doyurucu yemek önerisi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tombalıklı ekmek fakat haftada 2'yi geçme civa zehirlenmesi yaşarsın.
eyehategod dedi: Çok çabuk acıkıyorum, doyurucu yemek önerisi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tombalıklı ekmek fakat haftada 2'yi geçme civa zehirlenmesi yaşarsın.
elveriş Centipat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 142 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri LENOVO İDEAPAD FLEX 5 14ALC05 - AMD Ryzen 3 5300U, 8 GB RAM Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #14 Enesanna dedi: Yanlış bilmiyorsam tatlılar kan şekerini ani olarak yükseltip geri düşürdüğü için 30-40 dakika sonra tekrar acıktırıyor. Genişletmek için tıkla... Eğer şerbete karşı hassasiyeti varsa ve birkaç tane yedikten sonra bırakacaksa öyle olabilir. Ama sorduğu sorudan belli ki arkadaş biraz obur bu yüzden 1-2 kilo tatlıyı rahat gömer diye düşündüm
Enesanna dedi: Yanlış bilmiyorsam tatlılar kan şekerini ani olarak yükseltip geri düşürdüğü için 30-40 dakika sonra tekrar acıktırıyor. Genişletmek için tıkla... Eğer şerbete karşı hassasiyeti varsa ve birkaç tane yedikten sonra bırakacaksa öyle olabilir. Ama sorduğu sorudan belli ki arkadaş biraz obur bu yüzden 1-2 kilo tatlıyı rahat gömer diye düşündüm
türk.exe Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 263 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-8265U CPU @ 1.60GHz 1.80 GHz RAM: 8 GB Ekran Kartı: Intel UHD Graphics 620 (Dahili) Marka ve Bilgisayar Türü: Lenovo/ AIO PC Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #15 Burdur şiş. İftarı bununla açmak offf.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.022 Makaleler 1 Çözümler 563 8 Nisan 2024 #16 Bizim buralarda nohut dürüm dedigimiz bir dürüm cesidi var, uzun süre tok tutuyor. İmkanın varsa denemeni öneririm.
Bizim buralarda nohut dürüm dedigimiz bir dürüm cesidi var, uzun süre tok tutuyor. İmkanın varsa denemeni öneririm.
türk.exe Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 263 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-8265U CPU @ 1.60GHz 1.80 GHz RAM: 8 GB Ekran Kartı: Intel UHD Graphics 620 (Dahili) Marka ve Bilgisayar Türü: Lenovo/ AIO PC Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #17 GFYT dedi: Bizim buralarda nohut dürüm dedigimiz bir dürüm cesidi var, uzun süre tok tutuyor. İmkanın varsa denemeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Hangi şehirin yemeği hocam.
GFYT dedi: Bizim buralarda nohut dürüm dedigimiz bir dürüm cesidi var, uzun süre tok tutuyor. İmkanın varsa denemeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Hangi şehirin yemeği hocam.
FreeTradeZone Hectopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #18 eyehategod dedi: Çok çabuk acıkıyorum, doyurucu yemek önerisi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kuzu kelle gayet doyurucu ve besin değeri yüksek bir besindir. Hatta beyin salatası da yapabilirsin. Dosya Ekleri 3473_kuzu kelle.jpg 182,8 KB · Görüntüleme: 34
eyehategod dedi: Çok çabuk acıkıyorum, doyurucu yemek önerisi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kuzu kelle gayet doyurucu ve besin değeri yüksek bir besindir. Hatta beyin salatası da yapabilirsin.
K Kad_iR Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #19 türk.exe dedi: Burdur şiş. İftarı bununla açmak offf. Eki Görüntüle 2162649 Genişletmek için tıkla... Madem canımı çektirdin o zaman ısmarlayacan mecburr
türk.exe dedi: Burdur şiş. İftarı bununla açmak offf. Eki Görüntüle 2162649 Genişletmek için tıkla... Madem canımı çektirdin o zaman ısmarlayacan mecburr
türk.exe Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 263 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-8265U CPU @ 1.60GHz 1.80 GHz RAM: 8 GB Ekran Kartı: Intel UHD Graphics 620 (Dahili) Marka ve Bilgisayar Türü: Lenovo/ AIO PC Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #20 Kad_iR dedi: Madem canımı çektirdin o zaman ısmarlayacan mecburr Genişletmek için tıkla... Tamam hocam 5 porsiyon ikram edeyim.
Kad_iR dedi: Madem canımı çektirdin o zaman ısmarlayacan mecburr Genişletmek için tıkla... Tamam hocam 5 porsiyon ikram edeyim.