B burakkurtulmus Hectopat Katılım 9 Nisan 2017 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #1 Bilgisayarı ilk açtığımda BIOS'a girme seçenekleri HDMI üzerindeki görüntüden geliyor, ben bunu nasıl DisplayPort'a aktarabilirim?
Bilgisayarı ilk açtığımda BIOS'a girme seçenekleri HDMI üzerindeki görüntüden geliyor, ben bunu nasıl DisplayPort'a aktarabilirim?
AlgoritMa Kilopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 3.906 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Samsun 29 Mayıs 2020 #2 Monitörünüzün kendi ayarlarında olması gerek.
B burakkurtulmus Hectopat Katılım 9 Nisan 2017 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #3 AlgoritMa dedi: Monitörünüzün kendi ayarlarında olması gerek. Genişletmek için tıkla... Maalesef yok ve anladığım kadarıyla Windows açılana kadar DisplayPort'a direk görüntü gelmiyor.
AlgoritMa dedi: Monitörünüzün kendi ayarlarında olması gerek. Genişletmek için tıkla... Maalesef yok ve anladığım kadarıyla Windows açılana kadar DisplayPort'a direk görüntü gelmiyor.
AlgoritMa Kilopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 3.906 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Samsun 29 Mayıs 2020 #4 Monitörünüzün marka ve modeli nedir? burakkurtulmus dedi: Maalesef yok ve anladığım kadarıyla Windows açılana kadar DisplayPort'a direk görüntü gelmiyor. Genişletmek için tıkla...
Monitörünüzün marka ve modeli nedir? burakkurtulmus dedi: Maalesef yok ve anladığım kadarıyla Windows açılana kadar DisplayPort'a direk görüntü gelmiyor. Genişletmek için tıkla...
B burakkurtulmus Hectopat Katılım 9 Nisan 2017 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #5 AlgoritMa dedi: Monitörünüzün marka ve modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Monitör değil televizyon kullanıyorum
AlgoritMa dedi: Monitörünüzün marka ve modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Monitör değil televizyon kullanıyorum
AlgoritMa Kilopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 3.906 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Samsun 29 Mayıs 2020 #6 burakkurtulmus dedi: Monitör değil televizyon kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Marka ve modeli nedir? Görüntü input ayarı muhakkak vardır. Evimdeki 12 yıllık Toshiba marka LCD TV de bile var.
burakkurtulmus dedi: Monitör değil televizyon kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Marka ve modeli nedir? Görüntü input ayarı muhakkak vardır. Evimdeki 12 yıllık Toshiba marka LCD TV de bile var.
B burakkurtulmus Hectopat Katılım 9 Nisan 2017 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2020 #7 AlgoritMa dedi: Marka ve modeli nedir? Görüntü input ayarı muhakkak vardır. Evimdeki 12 yıllık Toshiba marka LCD TV'de bile var. Genişletmek için tıkla... Arkasındaki HDMI girişleri 1 2 3 diye numaralandırılıyor fakat 1'e de alsam 3'e de alsam fark etmiyor.
AlgoritMa dedi: Marka ve modeli nedir? Görüntü input ayarı muhakkak vardır. Evimdeki 12 yıllık Toshiba marka LCD TV'de bile var. Genişletmek için tıkla... Arkasındaki HDMI girişleri 1 2 3 diye numaralandırılıyor fakat 1'e de alsam 3'e de alsam fark etmiyor.