DP girişi olmayan kasada DP kullanmak

Bütçe
100-200

cengizhan67

Decapat
Daha fazla  
Monitör
asus tuf vg249q1a
Başlıkta da belirttiğim gibi bir monitör siparişi verdim. VG249Q1A ASUS o monitör 1 tane DP kablosu yolluyorlarmış. Sadece ve benim kasamda DP girişi yok HDMI al demeyin 144 Hz oluyor monitor ben nasıl DP kullanabilirim kasamda HDMI girişi var ama DP yok dönüştürücü vs gibi linkleri atarsanız iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hdmı to DP en fazla Hdmı to hdmı kadar hz verir. Hdmı 2.0 ve üstü kablolara bakın.

Kasada DP yok derken ekran kartınız yok mu o zaman?

HDMI to DP en fazla HDMI to HDMI kadar Hz verir. HDMI 2.0 ve üstü kablolara bakın.

Yani HDMI 2.0 kablo kullanmamımı istiyorsun alacağım monitör 165 Hz HDMI olursa 144 Hz olmaz mı bir de 2.0 derken bu kabloyu alabilir miyim?

Kasada DP yok derken ekran kartınız yok mu o zaman?
ekran kartım hd radeon 7800 dp girişi için yer yok

Bildiğim kadarıyla hdmı 2.0 1080p'de 240hz'ye kadar verebiliyor. Ama monitörünüz 2.0 destekliyor mudur ondan emin değilim muhtemelen destekler ama satıcıya sormakta fayda var

Evet bu kablo olur. Satıcıya kablonun 1080p üzerinden kaç Hz verdiğini sorun yine de.

yt den izledim 165 hz li k monitöre sırasıyla deneme yapıyolardı 2.0 da 144hz verebildi

İleriye yönelik olarak dönüştürücü almanız daha mantıklı olabilir. Ancak ne kadar hız verebildiğine dair bir fikrim yok.

yt den izledim 165 hz li k monitöre sırasıyla deneme yapıyolardı 2.0 da 144hz verebildi
144hz ile 165hz arasında aşırı fark yok hdmi ile bağla bence dönüştürücülerle uğraşma eğer ekran kartında dp yoksa eski bir kart olması lazım model nedir ekran kartının

144hz ile 165hz arasında aşırı fark yok hdmi ile bağla bence dönüştürücülerle uğraşma eğer ekran kartında dp yoksa eski bir kart olması lazım model nedir ekran kartının
hd radeon 7800

İleriye yönelik olarak dönüştürücü almanız daha mantıklı olabilir. Ancak ne kadar hız verebildiğine dair bir fikrim yok.
dönüştürücü önerebilirmisiniz link olsa iyi olr hdmi to dp

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…