SUDDENDEATH03 Hectopat Katılım 30 Ekim 2015 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #1 Monitörüm FreeSync destekliyor ama yalnız HDMI ve VGA girişi var, ekran kartım da GTX 1650 Super. G-Sync'i HDMI to DP ile çalıştırabilir miyim?
Monitörüm FreeSync destekliyor ama yalnız HDMI ve VGA girişi var, ekran kartım da GTX 1650 Super. G-Sync'i HDMI to DP ile çalıştırabilir miyim?
Kalradyalı Fındık Kurdu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 2.438 Makaleler 2 Çözümler 7 13 Haziran 2020 #2 Evet.
SUDDENDEATH03 Hectopat Katılım 30 Ekim 2015 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #3 Daha önce denemiş ve çalışan birisinin yazısını gördünüz mü?* Kalradyalı Fındık Kurdu dedi: Evet. Genişletmek için tıkla...
Daha önce denemiş ve çalışan birisinin yazısını gördünüz mü?* Kalradyalı Fındık Kurdu dedi: Evet. Genişletmek için tıkla...
Kalradyalı Fındık Kurdu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 2.438 Makaleler 2 Çözümler 7 13 Haziran 2020 #4 SUDDENDEATH03 dedi: Daha önce denemiş ve çalışan birisinin yazısını gördünüz mü?* Genişletmek için tıkla... Kendim denedim zamanında ve oldu .
SUDDENDEATH03 dedi: Daha önce denemiş ve çalışan birisinin yazısını gördünüz mü?* Genişletmek için tıkla... Kendim denedim zamanında ve oldu .
SUDDENDEATH03 Hectopat Katılım 30 Ekim 2015 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #5 Kalradyalı Fındık Kurdu dedi: Kendim denedim zamanında ve oldu . Genişletmek için tıkla... Marka ve model vb bir şey önerebilir misin?
Kalradyalı Fındık Kurdu dedi: Kendim denedim zamanında ve oldu . Genişletmek için tıkla... Marka ve model vb bir şey önerebilir misin?
Kalradyalı Fındık Kurdu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 2.438 Makaleler 2 Çözümler 7 13 Haziran 2020 #6 SUDDENDEATH03 dedi: Marka ve model vb bir şey önerebilir misin? Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü için mi? Eğer onun içinse, bunu kullandım. Neden pahalı demeyin, aktif dönüştürücü kullanırsanız G-SYNC veya FreeSync kullanabilirsiniz. Dark Display Port - HDMI Aktif Dönüştürücü Fiyatı Dark Display Port - HDMI Aktif Dönüştürücü en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
SUDDENDEATH03 dedi: Marka ve model vb bir şey önerebilir misin? Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü için mi? Eğer onun içinse, bunu kullandım. Neden pahalı demeyin, aktif dönüştürücü kullanırsanız G-SYNC veya FreeSync kullanabilirsiniz. Dark Display Port - HDMI Aktif Dönüştürücü Fiyatı Dark Display Port - HDMI Aktif Dönüştürücü en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Procon1337 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2015 Mesajlar 1.817 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #7 FreeSync i NVIDIA kartlarda çalıştırmak için DisplayPort gerekiyor. AMD kartlarda HDMI ile de çalışabiliyor.
FreeSync i NVIDIA kartlarda çalıştırmak için DisplayPort gerekiyor. AMD kartlarda HDMI ile de çalışabiliyor.