Scheroks Femtopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar merhaba, Daha önce HDMI ile bağlı olduğum monitörden 144Hz alamıyordum DP kablosu aldım 144Hz seçeneği çıktı. Seçiyorum fakat tekrar 60Hz'ye dönüyor var mıdır? Çözümünü bilen. Şimdiden herkese teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2020
Arkadaşlar merhaba, Daha önce HDMI ile bağlı olduğum monitörden 144Hz alamıyordum DP kablosu aldım 144Hz seçeneği çıktı. Seçiyorum fakat tekrar 60Hz'ye dönüyor var mıdır? Çözümünü bilen. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Grkn00 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.744 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #2 Kablo nedir ? Artı 0 Eksi
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 18 Aralık 2020 #3 Masaüstüne sağ tıkla ve görüntü ayarlarına gir. En altta ki grafik ayarlarında Değişken Yenileme Hızı diye bir ayar var o açık kalmış olabilir. Artı 0 Eksi
Masaüstüne sağ tıkla ve görüntü ayarlarına gir. En altta ki grafik ayarlarında Değişken Yenileme Hızı diye bir ayar var o açık kalmış olabilir.
KS KS Scheroks Femtopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #4 Grkn00 dedi: Kablo nedir ? Genişletmek için tıkla... Aldığım kablo tam olarak bu yanlış mı almışım Oğuzhan Necip Şahin dedi: Masaüstüne sağ tıkla ve görüntü ayarlarına gir. En altta ki grafik ayarlarında Değişken Yenileme Hızı diye bir ayar var o açık kalmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Onuda yaptım kapalı fakat genede 144 hz alamıyorum Artı 0 Eksi
Grkn00 dedi: Kablo nedir ? Genişletmek için tıkla... Aldığım kablo tam olarak bu yanlış mı almışım Oğuzhan Necip Şahin dedi: Masaüstüne sağ tıkla ve görüntü ayarlarına gir. En altta ki grafik ayarlarında Değişken Yenileme Hızı diye bir ayar var o açık kalmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Onuda yaptım kapalı fakat genede 144 hz alamıyorum
Grkn00 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.744 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #5 Yorumlardan gördüğüm kadarıyla sizin sorununuzun aynısını yaşayanlar var. Sorun kabloda büyük ihtimal. Artı 0 Eksi
Yorumlardan gördüğüm kadarıyla sizin sorununuzun aynısını yaşayanlar var. Sorun kabloda büyük ihtimal.
KS KS Scheroks Femtopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #6 Grkn00 dedi: Yorumlardan gördüğüm kadarıyla sizin sorununuzun aynısını yaşayanlar var. Sorun kabloda büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğiniz bir kablo var mıdır? Teknoloji mağazalarında bulamadım mecburen internetten sipariş vermek zorunda kaldım :/ Artı 0 Eksi
Grkn00 dedi: Yorumlardan gördüğüm kadarıyla sizin sorununuzun aynısını yaşayanlar var. Sorun kabloda büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğiniz bir kablo var mıdır? Teknoloji mağazalarında bulamadım mecburen internetten sipariş vermek zorunda kaldım :/
Grkn00 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.744 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #7 Scheroks dedi: Önerebileceğiniz bir kablo var mıdır? Teknoloji mağazalarında bulamadım mecburen internetten sipariş vermek zorunda kaldım :/ Genişletmek için tıkla... Kablo olarak en güvendiğim marka Paugge. Pahalı gelebilir ama kopmadığı sürece ömürlük olur. Artı 0 Eksi
Scheroks dedi: Önerebileceğiniz bir kablo var mıdır? Teknoloji mağazalarında bulamadım mecburen internetten sipariş vermek zorunda kaldım :/ Genişletmek için tıkla... Kablo olarak en güvendiğim marka Paugge. Pahalı gelebilir ama kopmadığı sürece ömürlük olur.
Elandeer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 2.146 Çözümler 9 18 Aralık 2020 #8 Hangi çözünürlükte seçiyorsunuz. 1080P monitörde 2K seçince geriye alıyor işlemi. Artı 0 Eksi
KS KS Scheroks Femtopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #9 Elandeer dedi: Hangi çözünürlükte seçiyorsunuz. 1080P monitörde 2K seçince geriye alıyor işlemi. Genişletmek için tıkla... 1920x1080p seçiyorum Artı 0 Eksi
Elandeer dedi: Hangi çözünürlükte seçiyorsunuz. 1080P monitörde 2K seçince geriye alıyor işlemi. Genişletmek için tıkla... 1920x1080p seçiyorum