3 341346 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.124 Makaleler 1 Çözümler 1 30 Haziran 2020 #1 INCA IDPH-01 DİSPLAYPORT HDMI KABLO ALTIN UÇLU BLİSTER 1,8M fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da INCA IDPH-01 DİSPLAYPORT HDMI KABLO ALTIN UÇLU BLİSTER 1,8M fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu kablo ile hem 144 Hz yapıp hem de G-Sync açabilir miyim? Ekran kartım GTX 1650 Super Gaming X. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2020
INCA IDPH-01 DİSPLAYPORT HDMI KABLO ALTIN UÇLU BLİSTER 1,8M fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da INCA IDPH-01 DİSPLAYPORT HDMI KABLO ALTIN UÇLU BLİSTER 1,8M fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu kablo ile hem 144 Hz yapıp hem de G-Sync açabilir miyim? Ekran kartım GTX 1650 Super Gaming X.
hzmendel Hectopat Katılım 5 Ekim 2019 Mesajlar 572 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2020 #2 341346 dedi: INCA IDPH-01 DİSPLAYPORT HDMI KABLO ALTIN UÇLU BLİSTER 1,8M fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da INCA IDPH-01 DİSPLAYPORT HDMI KABLO ALTIN UÇLU BLİSTER 1,8M fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu kablo ile hem 144 Hz yapıp hem de G-Sync açabilir miyim? Ekran kartım GTX 1650 Super Gaming X. Genişletmek için tıkla... Eğer monitörünüz G-sync destekliyorsa açabilirsiniz.
341346 dedi: INCA IDPH-01 DİSPLAYPORT HDMI KABLO ALTIN UÇLU BLİSTER 1,8M fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da INCA IDPH-01 DİSPLAYPORT HDMI KABLO ALTIN UÇLU BLİSTER 1,8M fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu kablo ile hem 144 Hz yapıp hem de G-Sync açabilir miyim? Ekran kartım GTX 1650 Super Gaming X. Genişletmek için tıkla... Eğer monitörünüz G-sync destekliyorsa açabilirsiniz.
3 341346 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.124 Makaleler 1 Çözümler 1 30 Haziran 2020 #3 hzmendel dedi: Eğer monitörünüz G-sync destekliyorsa açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... bu kablo dp mi yoksa hdmi mi hdmi yazıyor ne alaka.
hzmendel dedi: Eğer monitörünüz G-sync destekliyorsa açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... bu kablo dp mi yoksa hdmi mi hdmi yazıyor ne alaka.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 30 Haziran 2020 #4 341346 dedi: INCA IDPH-01 DİSPLAYPORT HDMI KABLO ALTIN UÇLU BLİSTER 1,8M fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da INCA IDPH-01 DİSPLAYPORT HDMI KABLO ALTIN UÇLU BLİSTER 1,8M fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu kablo ile hem 144 Hz yapıp hem de G-Sync açabilir miyim? Ekran kartım GTX 1650 Super Gaming X. Genişletmek için tıkla... Monitörünüz G-Sync mi yoksa Free Sync mi? Aslında aralarında fark yok çünkü ikisinde de DP kablo ile G-Sync açabilirsiniz.
341346 dedi: INCA IDPH-01 DİSPLAYPORT HDMI KABLO ALTIN UÇLU BLİSTER 1,8M fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da INCA IDPH-01 DİSPLAYPORT HDMI KABLO ALTIN UÇLU BLİSTER 1,8M fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu kablo ile hem 144 Hz yapıp hem de G-Sync açabilir miyim? Ekran kartım GTX 1650 Super Gaming X. Genişletmek için tıkla... Monitörünüz G-Sync mi yoksa Free Sync mi? Aslında aralarında fark yok çünkü ikisinde de DP kablo ile G-Sync açabilirsiniz.
hzmendel Hectopat Katılım 5 Ekim 2019 Mesajlar 572 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2020 #5 341346 dedi: bu kablo dp mi yoksa hdmi mi hdmi yazıyor ne alaka. Genişletmek için tıkla... BEnde anlamadım sanırı DP to HDMI
341346 dedi: bu kablo dp mi yoksa hdmi mi hdmi yazıyor ne alaka. Genişletmek için tıkla... BEnde anlamadım sanırı DP to HDMI
3 341346 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.124 Makaleler 1 Çözümler 1 30 Haziran 2020 #6 hzmendel dedi: BEnde anlamadım sanırı DP to HDMI Genişletmek için tıkla... o nasıl oluyor dp to hdmı
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 30 Haziran 2020 #7 hzmendel dedi: Eğer monitörünüz G-Sync destekliyorsa açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Free Sync bir monitör ile de G-Sync açabilirsiniz.
hzmendel dedi: Eğer monitörünüz G-Sync destekliyorsa açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Free Sync bir monitör ile de G-Sync açabilirsiniz.
hzmendel Hectopat Katılım 5 Ekim 2019 Mesajlar 572 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2020 #8 Ardaaa11 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Free Sync bir monitör ile de G-Sync açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Pardon bunu bilmiyordum
Ardaaa11 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Free Sync bir monitör ile de G-Sync açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Pardon bunu bilmiyordum
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 30 Haziran 2020 #9 341346 dedi: INCA IDPH-01 DİSPLAYPORT HDMI KABLO ALTIN UÇLU BLİSTER 1,8M fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da INCA IDPH-01 DİSPLAYPORT HDMI KABLO ALTIN UÇLU BLİSTER 1,8M fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu kablo ile hem 144 Hz yapıp hem de G-Sync açabilir miyim? Ekran kartım GTX 1650 Super Gaming X. Genişletmek için tıkla... Bu ürünü alabilirsiniz. Dark 1.5 Metre DisplayPort Kablo - FreeSync - 144Hz Destekli (DK-CB-DPL150) - Kablo ve Dönüştürücü - Aksesuar | Teknobiyotik. Forumda bana bunu öneren olmuştu. Kendisinin kullandığını ve memnun olduğunu söylemişti.
341346 dedi: INCA IDPH-01 DİSPLAYPORT HDMI KABLO ALTIN UÇLU BLİSTER 1,8M fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da INCA IDPH-01 DİSPLAYPORT HDMI KABLO ALTIN UÇLU BLİSTER 1,8M fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bu kablo ile hem 144 Hz yapıp hem de G-Sync açabilir miyim? Ekran kartım GTX 1650 Super Gaming X. Genişletmek için tıkla... Bu ürünü alabilirsiniz. Dark 1.5 Metre DisplayPort Kablo - FreeSync - 144Hz Destekli (DK-CB-DPL150) - Kablo ve Dönüştürücü - Aksesuar | Teknobiyotik. Forumda bana bunu öneren olmuştu. Kendisinin kullandığını ve memnun olduğunu söylemişti.
3 341346 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.124 Makaleler 1 Çözümler 1 30 Haziran 2020 #10 Ardaaa11 dedi: Monitörünüz G-Sync mi yoksa Free Sync mi? Aslında aralarında fark yok çünkü ikisinde de DP kablo ile G-Sync açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... LENOVO D24F-10 23.6'' 144Hz 1MS(MPRT) LED MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da LENOVO D24F-10 23.6'' 144Hz 1MS(MPRT) LED MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com monitörüm bu attığım kablo ile bu monitör uyumlumudur
Ardaaa11 dedi: Monitörünüz G-Sync mi yoksa Free Sync mi? Aslında aralarında fark yok çünkü ikisinde de DP kablo ile G-Sync açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... LENOVO D24F-10 23.6'' 144Hz 1MS(MPRT) LED MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da LENOVO D24F-10 23.6'' 144Hz 1MS(MPRT) LED MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com monitörüm bu attığım kablo ile bu monitör uyumlumudur