S salimardaa Hectopat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 59 Çözümler 1 18 Ocak 2021 #1 MSI Optix G32CQ4 31.5" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync WQHD Curved IPS LED Monitör | Trendyol bu monitöru kullanıyorum. HDMI kablolarını takmama rağmen DP no signal hatası alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2021
MSI Optix G32CQ4 31.5" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync WQHD Curved IPS LED Monitör | Trendyol bu monitöru kullanıyorum. HDMI kablolarını takmama rağmen DP no signal hatası alıyorum.
Fatihh_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.918 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2021 #2 salimardaa dedi: MSI Optix G32CQ4 31.5" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync WQHD Curved IPS LED Monitör | Trendyol bu monitöru kullanıyorum. HDMI kablolarını takmama rağmen DP no signal hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Monitörden dp yi seçtin mi? Bende öyle bir ayar var. Aoc 24g2u kullanıyorum.
salimardaa dedi: MSI Optix G32CQ4 31.5" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync WQHD Curved IPS LED Monitör | Trendyol bu monitöru kullanıyorum. HDMI kablolarını takmama rağmen DP no signal hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Monitörden dp yi seçtin mi? Bende öyle bir ayar var. Aoc 24g2u kullanıyorum.
Y yalnizca Decapat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #3 Neden HDMI kablo takıp DP (Displayport) tan sinyal almayı bekliyorsunuz. Monitörden HDMI seçmeyi deneyiniz.
Neden HDMI kablo takıp DP (Displayport) tan sinyal almayı bekliyorsunuz. Monitörden HDMI seçmeyi deneyiniz.
S salimardaa Hectopat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 59 Çözümler 1 18 Ocak 2021 #4 Fatihh_ dedi: Monitörden dp yi seçtin mi? Bende öyle bir ayar var. Aoc 24g2u kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... şey hiçbir tuş yok monitörde nasıl seçebilirim
Fatihh_ dedi: Monitörden dp yi seçtin mi? Bende öyle bir ayar var. Aoc 24g2u kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... şey hiçbir tuş yok monitörde nasıl seçebilirim
Fatihh_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.918 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2021 #5 salimardaa dedi: şey hiçbir tuş yok monitörde nasıl seçebilirim Genişletmek için tıkla... Vardır. Arkasında joystick yok mu?
salimardaa dedi: şey hiçbir tuş yok monitörde nasıl seçebilirim Genişletmek için tıkla... Vardır. Arkasında joystick yok mu?
S salimardaa Hectopat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 59 Çözümler 1 18 Ocak 2021 #6 Fatihh_ dedi: Vardır. Arkasında joystick yok mu? Genişletmek için tıkla... he aynen gördüm joystick i ne yapmam gerekiyor şimdi
Fatihh_ dedi: Vardır. Arkasında joystick yok mu? Genişletmek için tıkla... he aynen gördüm joystick i ne yapmam gerekiyor şimdi
Fatihh_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.918 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2021 #7 salimardaa dedi: he aynen gördüm joystick i ne yapmam gerekiyor şimdi Genişletmek için tıkla... Onu bastırınca menü çıkacak. Ordan ayarlardan hdmi yi seç işte.
salimardaa dedi: he aynen gördüm joystick i ne yapmam gerekiyor şimdi Genişletmek için tıkla... Onu bastırınca menü çıkacak. Ordan ayarlardan hdmi yi seç işte.
S salimardaa Hectopat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 59 Çözümler 1 18 Ocak 2021 #8 Kablo takılı diye mi bilmiyorum ama hep sari ışık yanıyor ve joysticke bastığımda bir menü açılmıyor. Fatihh_ dedi: Onu bastırınca menü çıkacak. Oradan ayarlardan HDMI'yi seç işte. Genişletmek için tıkla...
Kablo takılı diye mi bilmiyorum ama hep sari ışık yanıyor ve joysticke bastığımda bir menü açılmıyor. Fatihh_ dedi: Onu bastırınca menü çıkacak. Oradan ayarlardan HDMI'yi seç işte. Genişletmek için tıkla...
Y yalnizca Decapat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #9 salimardaa dedi: Kablo takılı diye mi bilmiyorum ama hep sari ışık yanıyor ve joysticke bastığımda bir menü açılmıyor.Kablo takılı diye mi bilmiyorum ama hep sari ışık yanıyor ve joysticke bastığımda bir menü açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Kullanım Kılavuzu https://download.msi.com/archive/mnu_exe/monitor/Optix_G24C4_G27C4_G27C5_G27CQ4_G32C4_G32CQ4v1.0_Turkish.pdf
salimardaa dedi: Kablo takılı diye mi bilmiyorum ama hep sari ışık yanıyor ve joysticke bastığımda bir menü açılmıyor.Kablo takılı diye mi bilmiyorum ama hep sari ışık yanıyor ve joysticke bastığımda bir menü açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Kullanım Kılavuzu https://download.msi.com/archive/mnu_exe/monitor/Optix_G24C4_G27C4_G27C5_G27CQ4_G32C4_G32CQ4v1.0_Turkish.pdf