DP no signal yazısı geliyor

İbrahim 0

Centipat
Daha fazla  
Monitör
MSI G274QPF E2
Arkadaşlar merhaba, ben yeni sistem aldım kurdum ama içinde Windows yok. Çalıştırmayı denedim içindeki her şey çalışıyor ama monitor açılmıyor DP not Signal yazısı çıkıyor PC de işletim sistemi olmadığı için mi yoksa başka bir sorun mu var?

BIOS ekrani bile gelmeden no signal diyorsa OS olmamasiyla alakasi yok.

Direkt bios ekranına giderdi işletim sistemi olmasada. Bağlantıları kontrol edebilirsin. Anakart üzerinde hata ışıklarından birinde kalıyor mu ?

BIOS ekrani bile gelmeden no signal diyorsa OS olmamasiyla alakasi yok.

İlk başta anakarta takmıştım sonra PC'yi kapatmadan ekran kartına taktım hatırlayıp olmamıştı sonra PC'yi kapatmıştım şimdi tekrar açtım bu ekran geldi şu an bir sorun var mı?

Direkt bios ekranına giderdi işletim sistemi olmasada. Bağlantıları kontrol edebilirsin. Anakart üzerinde hata ışıklarından birinde kalıyor mu ?

Dosya Ekleri

• 17393606847884499345287374046393.jpg
    17393606847884499345287374046393.jpg
    118,1 KB · Görüntüleme: 14
@İbrahim 0 anakarta takınca görüntü gelmemesi normal olabilir, eğer dahili grafik yoksa işlemcinin. Ekran kartına takıp kapatıp açınca görüntü geldiyse sorun olmayabilir.

@İbrahim 0 anakarta takınca görüntü gelmemesi normal olabilir, eğer dahili grafik yoksa işlemcinin. Ekran kartına takıp kapatıp açınca görüntü geldiyse sorun olmayabilir.

Hocam bir de ekran kartını taktım bu yanma riski olan kabloyu taktım ama çıt sesini duymadım gördüğüm kadarıyla da boşluk yok tam oturmus mudur?

Hocam bir de ekran kartını taktım bu yanma riski olan kabloyu taktım ama çıt sesini duymadım gördüğüm kadarıyla da boşluk yok tam oturmus mudur?

Yanma riski olan kablo ne demek? RTX 4090 mı kartınız?

Yük altında kapanmazsa yeterli gücü alıyor olabilir kart. Zaten bazen güç kablosu takılmazsa görüntü gidebilir, hiç gelmeyebilir güç kablosunu takmadan. Sıkıysa ve her deliğe girdiyse, düzgün takılmış olabilir.

Galiba güç kablosundan ziyade sokete takmak hakkında yazmışsınız, çıt sesi genellikle gelmeli. Eğer yeteri kadar bastırılmamışsa çıt gelmemiş olabilir, ama görüntü geliyorsa oturmuş olabilir. Zaten doğru oturduysa kilitlenme şeyi var otomatik.

Yanma riski olan kablo ne demek? RTX 4090 mı kartınız?

Yük altında kapanmazsa yeterli gücü alıyor olabilir kart. Zaten bazen güç kablosu takılmazsa görüntü gidebilir, hiç gelmeyebilir güç kablosunu takmadan. Sıkıysa ve her deliğe girdiyse, düzgün takılmış olabilir.

Galiba güç kablosundan ziyade sokete takmak hakkında yazmışsınız, çıt sesi genellikle gelmeli. Eğer yeteri kadar bastırılmamışsa çıt gelmemiş olabilir, ama görüntü geliyorsa oturmuş olabilir. Zaten doğru oturduysa kilitlenme şeyi var otomatik.

Adını unuttum PSU'dan ekran kartına taktığımız 12 girişi olan kablo onda arasında boşluk olursa yanma riski varmış görüntü geliyor attığım BIOS ekrani açıldı.

Adını unuttum PSU'dan ekran kartına taktığımız 12 girişi olan kablo onda arasında boşluk olursa yanma riski varmış görüntü geliyor attığım BIOS ekrani açıldı.

Benim güç kablosunda yanma riski olarak gördüğüm tek kablo RTX 4090 içindi, başka bilgim yok bu konu hakkında maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı