DP port çalışmıyor

PC dün akşam güncelleme yaparken elektrikler gitti ve kapandı. Elektrikler geri geldiğinde kendiliğinden çalışmaya başladı ama siyah ekran hiçbir görüntü alamıyordum. Şu anda HDMI kablosu ile bağlı ve sadece 1 adet HDMI girişi çalışıyor (2xhmdi 3xdp port var). Ekran kartımın modeli Aorus Xtreme Edition GTX 1080 Ti monitör ise Excalibur 2K 144Hz 1ms nedeni ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
PC dün akşam güncelleme yaparken elektrikler gitti ve kapandı. Elektrikler geri geldiğinde kendiliğinden çalışmaya başladı ama siyah ekran hiçbir görüntü alamıyordum. Şu anda HDMI kablosu ile bağlı ve sadece 1 adet HDMI girişi çalışıyor (2xhmdi 3xdp port var). Ekran kartımın modeli Aorus Xtreme Edition GTX 1080 Ti monitör ise Excalibur 2K 144Hz 1ms nedeni ne olabilir?

Muhtemelen Windows dosyaları hasar gördü.

Hocam ekran kartı yanmış olabilir. Eğer az bir şey bile görüntü veriyorsa güvenli modda çalıştırmayı deneyebilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı