Bende bazen hdmi kablosu ile aynı sorunu yaşıyordum kablo bozuk çıktı değiştirince düzelmişti. Belki senin kablo bozulmuş olabilirHDMI da sıkıntı olmuyor ama 144Hz üstü alamıyorum o yüzde DP kullanmam gerekiyor ama onu kullanınca da görüntü arada bir bazen art arda birçok kez siyah ekran olup geri geliyor monitörüm Rampage RM-165
sorunun iki ihtimali var ya dp kablon bozuk yada ekran kartının dp portunda sorun varHDMI da sıkıntı olmuyor ama 144Hz üstü alamıyorum o yüzde DP kullanmam gerekiyor ama onu kullanınca da görüntü arada bir bazen art arda birçok kez siyah ekran olup geri geliyor monitörüm Rampage RM-165
Sorunun iki ihtimali var ya DP kablon bozuk ya da ekran kartının DP portunda sorun var.
demekki sorunu çözmüşsün sorun kabloda değiştirdiğin zaman düzelicekDP kablom monitör ile gelen farklı ekran kartıyla denemiştim yine aynı sorun olmuştu bana da kablodan gibi geldi ama kablo sıfır gelince kafam karıştı.
Demek ki sorunu çözmüşsün sorun kabloda değiştirdiğin zaman düzelecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.