balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.349 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #1 2. bir ekran taktım DisplayPort to HDMI dönüştürücü kullanarak fakat 2. ekranım algılanmıyor. Sebebi nedir?
2. bir ekran taktım DisplayPort to HDMI dönüştürücü kullanarak fakat 2. ekranım algılanmıyor. Sebebi nedir?
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.449 Makaleler 5 Çözümler 310 16 Şubat 2024 #2 balkann dedi: 2. bir ekran taktım DisplayPort to HDMI dönüştürücü kullanarak fakat 2. ekranım algılanmıyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Bu tür dönüştürücü kablolar genelde iyi sonuçlar vermiyor. Monitör üzerinden portları bir dene.
balkann dedi: 2. bir ekran taktım DisplayPort to HDMI dönüştürücü kullanarak fakat 2. ekranım algılanmıyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Bu tür dönüştürücü kablolar genelde iyi sonuçlar vermiyor. Monitör üzerinden portları bir dene.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.349 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #3 Rona dedi: Bu tür dönüştürücü kablolar genelde iyi sonuçlar vermiyor. Monitör üzerinden portları bir dene. Genişletmek için tıkla... Portları denedim. İyi sonuç vermesini beklemiyorum zaten 768P 60hz bir monitör.
Rona dedi: Bu tür dönüştürücü kablolar genelde iyi sonuçlar vermiyor. Monitör üzerinden portları bir dene. Genişletmek için tıkla... Portları denedim. İyi sonuç vermesini beklemiyorum zaten 768P 60hz bir monitör.