DP to HDMI Kablo 170 Hz verir mi?

Phermah

Yoctopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

MSI G2412 monitör aldım. Monitör 165 Hz, OC ile 170 Hz destekliyor.
Ancak benim laptopta DP girişi bulunmuyor. HDMI kablosu ise 144 Hz destekliyor.
DP to HDMI kablosu (Monitöre DP, laptopa HDMI) ile 170 Hz alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin Laptopundaki HDMI desteği ve alacağın kablonun HDMI desteği bu durumu belirler. Bunların ikisi de 2.1 ise kullanabilirsin.

Alabilir misin bilmiyorum ama overclock demek fazla voltaj fazla voltajsa elektronik aleti erken bozan bir etken. 144 Hz ile 165-170Hz arasında hissedilmeyecek bir fark var size önerim 144 Hz kullanmanız olacaktır.

Cihazda Type-C varsa Type-C to DP ile de deneyebilirsiniz. HDMI için genelde 144 Hz kilidi oluyor.

Cihazda Type-C varsa Type-C to DP ile de deneyebilirsiniz. HDMI için genelde 144 Hz kilidi oluyor.

Cihazda Type-C varsa ve Type-C DP destekliyse çok büyük ihtimalle ekran kartından almıyordur çıkışı. Bu durumda ekran kartı kullanılamayacaktır, işlemcideki dahili GPU kullanılacaktır. Oyun için önereceğim bir durum değil.

HDMI maksimum 144Hz destekliyor diye biliyorum, DisplayPort lazım.

HDMI 2.1 ile 165Hz görüntü alıyorum laptoptan.

Ekran kartına bağlı olanlar da olabiliyor. Kullananlar var.

HDMI'ın destek sınırı versiyonuna ve çözünürlüğe bağlıdır.

bakınız;
Eki Görüntüle 1940487
Bazen kilit koyuyorlar. Bu sebeple de alamayanlar oluyor.

Ekran kartına bağlı olanlar da olabiliyor. Kullananlar var.

İşte öncelikle bunun kesin olarak bilinmesi gerekiyor. Mesela benim laptopta ekran kartından değilmiş. Bundan dolayı HDMI kullanmak durumunda kalmıştım ve GSync kullanamamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…