DP to HDMI kablo sinyal yok hatası veriyor

bar2_21

Zeptopat
Daha fazla  
Laptop Acer Nitro 5 hiçbir yerinde DP port kablosu yok. Bende bir ucu DP bir ucu HDMI kablo aldım yine sinyal yok hatası veriyor. HD ile bağlanıyor ama 240 Hz monitör 144'te kalıyor sadece. Yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop Acer Nitro 5 hiçbir yerinde DP port kablosu yok. Bende bir ucu DP bir ucu HDMI kablo aldım yine sinyal yok hatası veriyor. HD ile bağlanıyor ama 240 Hz monitör 144'te kalıyor sadece. Yardım edin.

Laptopun tam olarak modeli nedir?

Nitro 5 AN515-58-75rn Gaming notebook​

Model: AN515-58-75rn

Laptop Type-C üzerinden DP 1.4 destekli. Bu kablo işinizi görür.https://www.amazon.com.tr/Paugge-USB-Displayport-Kablo-Thunderbolt/dp/B0D38FC914

Son düzenleme:
Emin misin kral para kalmadı kablo almaktan ya hdml DP dönüştürücü ile denedim olmadı.

Ben baktım da bu iki ucu da DP gözüküyor.

Tabii ki kontrol ettim. Laptopta şimşek logosuna benzeyen bir logo olması lazım. Kontrol eder misin?

Emin misin kral para kalmadı kablo almaktan ya hdml DP dönüştürücü ile denedim olmadı.

Ben baktım da bu iki ucu da DP gözüküyor.

Evet yanlış link atmışım. Düzelttim.

Tabii ki kontrol ettim. Laptopta şimşek logosuna benzeyen bir logo olması lazım. Kontrol eder misin?

Evet yanlış link atmışım. Düzelttim
yok şeyi sordum olur dimi yani kesin işe yarar çünkü kabloya para vermekten ciğerim soldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…