uspelion Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar monitörüm eski bir monitör. Onun için dönüştürücü almam gerekiyor. Hangi dönüştürücüyü önerirsiniz. Ekran kartı ASUS Phoenix 1050 Ti. Display Port'tan VGA'ya dönüştürmek istiyorum.
Arkadaşlar monitörüm eski bir monitör. Onun için dönüştürücü almam gerekiyor. Hangi dönüştürücüyü önerirsiniz. Ekran kartı ASUS Phoenix 1050 Ti. Display Port'tan VGA'ya dönüştürmek istiyorum.
Babaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 2.227 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #2 HDMI to VGA neden tercih etmiyorsunuz?
uspelion Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #3 Babaci dedi: HDMI to VGA neden tercih etmiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... HDMI portu çalışmıyor o yüzden Display Port'u tercih ettim.
Babaci dedi: HDMI to VGA neden tercih etmiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... HDMI portu çalışmıyor o yüzden Display Port'u tercih ettim.