emin yazıcı Femtopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 34 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #1 Yeni monitör ve PC aldım, lakin çalışmıyor. Anakarta taktığımda HDMI çalışırken, ekran kartına taktığımda çalışmıyor. DP’de ise çalışıyordu; arada sırada gidiyordu, düzeltiyordum, lakin şimdi tamamen gitti. Çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2025
Yeni monitör ve PC aldım, lakin çalışmıyor. Anakarta taktığımda HDMI çalışırken, ekran kartına taktığımda çalışmıyor. DP’de ise çalışıyordu; arada sırada gidiyordu, düzeltiyordum, lakin şimdi tamamen gitti. Çözümü nedir?
S suleymanozkan Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.322 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #2 Hocam kablo bağlantılarınızı kontrol edin. Onun dışında ekran kartınızı söküp tekrar takıp deneyin.
emin yazıcı Femtopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 34 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #3 suleymanozkan dedi: Hocam kablo bağlantılarınızı kontrol edin. Onun dışında ekran kartınızı söküp tekrar takıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Arada gidip geliyor DP kabloyu düzeltiyorum geliyor sonra geri gidiyor.
suleymanozkan dedi: Hocam kablo bağlantılarınızı kontrol edin. Onun dışında ekran kartınızı söküp tekrar takıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Arada gidip geliyor DP kabloyu düzeltiyorum geliyor sonra geri gidiyor.