Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 8 Aralık 2020 #11 Tamam, baştan alalım. Şimdi siz VGA dönüştürücü istiyorsunuz. Burası tamam mı?
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 8 Aralık 2020 #12 Garanti olması için aktif yazanı alabilirsiniz. Ek olarak biraz daha açabilir misiniz? Hiçbir şey anlamadım.
Garanti olması için aktif yazanı alabilirsiniz. Ek olarak biraz daha açabilir misiniz? Hiçbir şey anlamadım.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 8 Aralık 2020 #13 Samotne Ciasteczka dedi: Garanti olması için aktif yazanı alabilirsiniz. Ek olarak biraz daha açabilir misiniz? Hiçbir şey anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ben de anlamadım, elindeki kablo mu VGA, yoksa monitör mü çözemedim.
Samotne Ciasteczka dedi: Garanti olması için aktif yazanı alabilirsiniz. Ek olarak biraz daha açabilir misiniz? Hiçbir şey anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ben de anlamadım, elindeki kablo mu VGA, yoksa monitör mü çözemedim.
deniz.temel Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Aralık 2020 #14 Seradotwav dedi: Tamam, baştan alalım. Şimdi siz VGA dönüştürücü istiyorsunuz. Burası tamam mı? Genişletmek için tıkla... Evet doğrudur. VGA girişli monitörümü HDMI veya DP'a bağlayacağım. Seradotwav dedi: Ben de anlamadım, elindeki kablo mu VGA, yoksa monitör mü çözemedim. Genişletmek için tıkla... Monitörüm VGA.
Seradotwav dedi: Tamam, baştan alalım. Şimdi siz VGA dönüştürücü istiyorsunuz. Burası tamam mı? Genişletmek için tıkla... Evet doğrudur. VGA girişli monitörümü HDMI veya DP'a bağlayacağım. Seradotwav dedi: Ben de anlamadım, elindeki kablo mu VGA, yoksa monitör mü çözemedim. Genişletmek için tıkla... Monitörüm VGA.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 8 Aralık 2020 #15 Seradotwav dedi: Ben de anlamadım, elindeki kablo mu VGA, yoksa monitör mü çözemedim. Genişletmek için tıkla... Monitör VGA ise ve VGA dönüştürücü istiyorsa demek ki kablosu VGA arkadaşlar. Bunun neresini anlamadınız ki?
Seradotwav dedi: Ben de anlamadım, elindeki kablo mu VGA, yoksa monitör mü çözemedim. Genişletmek için tıkla... Monitör VGA ise ve VGA dönüştürücü istiyorsa demek ki kablosu VGA arkadaşlar. Bunun neresini anlamadınız ki?
deniz.temel Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Aralık 2020 #16 Samotne Ciasteczka dedi: Garanti olması için aktif yazanı alabilirsiniz. Ek olarak biraz daha açabilir misiniz? Hiçbir şey anlamadım. Genişletmek için tıkla... DP'da aktif kelimesi kullanılmış ama diğerinde yazmıyor. Yazmaması sadece unutulmuş olmasından mıdır? Yani diğer yazmayan da aktif dönüştürücü müdür ? Ve hangisini öneriyorsunuz? Sağlıklı çalışması bakımından.
Samotne Ciasteczka dedi: Garanti olması için aktif yazanı alabilirsiniz. Ek olarak biraz daha açabilir misiniz? Hiçbir şey anlamadım. Genişletmek için tıkla... DP'da aktif kelimesi kullanılmış ama diğerinde yazmıyor. Yazmaması sadece unutulmuş olmasından mıdır? Yani diğer yazmayan da aktif dönüştürücü müdür ? Ve hangisini öneriyorsunuz? Sağlıklı çalışması bakımından.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 8 Aralık 2020 #17 Berkay Davas dedi: Monitör VGA ise ve VGA dönüştürücü istiyorsa demek ki kablosu VGA arkadaşlar. Bunun neresini anlamadınız ki? Genişletmek için tıkla... Hocam, kablo VGA ise direkt olarak taksın ya VGA monitöre.
Berkay Davas dedi: Monitör VGA ise ve VGA dönüştürücü istiyorsa demek ki kablosu VGA arkadaşlar. Bunun neresini anlamadınız ki? Genişletmek için tıkla... Hocam, kablo VGA ise direkt olarak taksın ya VGA monitöre.
deniz.temel Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Aralık 2020 #18 Seradotwav dedi: Hocam, kablo VGA ise direkt olarak taksın ya VGA monitöre. Genişletmek için tıkla... Ben yeni bir ekran kartı aldım o yüzden takamıyorum VGA monitörüm var ve ekran kartıma olmadığı için dönüştürmeliyim.
Seradotwav dedi: Hocam, kablo VGA ise direkt olarak taksın ya VGA monitöre. Genişletmek için tıkla... Ben yeni bir ekran kartı aldım o yüzden takamıyorum VGA monitörüm var ve ekran kartıma olmadığı için dönüştürmeliyim.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 8 Aralık 2020 #19 Seradotwav dedi: Hocam, kablo VGA ise direkt olarak taksın ya VGA monitöre. Genişletmek için tıkla... E, ekran kartında VGA yoksa? deniz.temel dedi: Ve hangisini öneriyorsunuz? Sağlıklı çalışması bakımından. Genişletmek için tıkla... İkisini de alabilirsin. Bir sıkıntı olmaz.
Seradotwav dedi: Hocam, kablo VGA ise direkt olarak taksın ya VGA monitöre. Genişletmek için tıkla... E, ekran kartında VGA yoksa? deniz.temel dedi: Ve hangisini öneriyorsunuz? Sağlıklı çalışması bakımından. Genişletmek için tıkla... İkisini de alabilirsin. Bir sıkıntı olmaz.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 8 Aralık 2020 #20 Berkay Davas dedi: E, ekran kartında VGA yoksa? Genişletmek için tıkla... Ah ah... Doğru hocam, üzgünüm. Kafam çok dolu, birazcık uzaklaşsam iyi olacak. Denildiği gibi ikisini de alabilirsiniz. A-ama durun bir saniye, arkadaş sadece monitörden bahsetti, ekran kartından bahsetmedi..? Ben kaçıyorum yahu, başka zaman gelir bakarım.
Berkay Davas dedi: E, ekran kartında VGA yoksa? Genişletmek için tıkla... Ah ah... Doğru hocam, üzgünüm. Kafam çok dolu, birazcık uzaklaşsam iyi olacak. Denildiği gibi ikisini de alabilirsiniz. A-ama durun bir saniye, arkadaş sadece monitörden bahsetti, ekran kartından bahsetmedi..? Ben kaçıyorum yahu, başka zaman gelir bakarım.