C CasTaliX1 Femtopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Bugün diskimde gezerken gizlenmiş böyle bir dosya buldum. DP45977C. Lfl adlı dosya 0 KB bazı forumlarda virüs bazı forumlarda ise virüs olmadığı söyleniyor. Ben de size sormak istedim.
Merhaba arkadaşlar. Bugün diskimde gezerken gizlenmiş böyle bir dosya buldum. DP45977C. Lfl adlı dosya 0 KB bazı forumlarda virüs bazı forumlarda ise virüs olmadığı söyleniyor. Ben de size sormak istedim.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 16 Aralık 2021 #2 Asus ile alakalı olabilir. İçeriği boş olduğu için kendisinin bir virüs olma ihtimali yok zaten. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Asus ile alakalı olabilir. İçeriği boş olduğu için kendisinin bir virüs olma ihtimali yok zaten. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 16 Aralık 2021 #3 1.VirusTotal'de taratın ve sonuçları bizimle paylaşın. 2.MBAM veya Kaspersky kurup dosyayı tarayın.
C CasTaliX1 Femtopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2021 #4 Linux Kaymak dedi: 1.VirusTotal'de taratın ve sonuçları bizimle paylaşın. 2.MBAM veya Kaspersky kurup dosyayı tarayın. Genişletmek için tıkla... VirüsTotel de arattım ama dosyaları silmiş bulunmaktayım arattığımda hiçbir şey çıkmadı. acv dedi: ASUS ile alakalı olabilir. İçeriği boş olduğu için kendisinin bir virüs olma ihtimali yok zaten. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımın anakartı ASUS markalı hepsi değil o formu bende görmüştüm.
Linux Kaymak dedi: 1.VirusTotal'de taratın ve sonuçları bizimle paylaşın. 2.MBAM veya Kaspersky kurup dosyayı tarayın. Genişletmek için tıkla... VirüsTotel de arattım ama dosyaları silmiş bulunmaktayım arattığımda hiçbir şey çıkmadı. acv dedi: ASUS ile alakalı olabilir. İçeriği boş olduğu için kendisinin bir virüs olma ihtimali yok zaten. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımın anakartı ASUS markalı hepsi değil o formu bende görmüştüm.