DPC_WATCHDOG_VIOLATION hatası

Makaleler
18
Yer
Valisiz Vilayet!
Öncelikle şunu belirtmemde fayda var. Bu başlık altında yazılanlar bu hata kodu için genel çözüm önerisi değildir!

Bu başlığı açma sebebim şu. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde NVIDIA; 466.63 sürümünü GTX 8XX serisinden itibaren geçerli olan kartlarına verdi.
Ancak bu sürücü yüklendikten sonra çökmeler yaşanmaya başladı.

Özellikle de burada NVIDIA ekran kartı sürücüsü güncellemesi yaptıktan sonra kullanıcıların başlıkta da belirtilen DPC_WATCHDOG_VIOLATION hatası aldıklarını görüyoruz.

Eğer NVIDIA ekran kartı sürücünüzü 466.63 sürümüne güncelledikten sonra bu hatayı aldıysanız bir önceki sürüm olan 466.47 sürümüne geri düşürün.
Ama yine de emin olmak adına burada konu açın ve bizlerle Minidump dosyalarını lütfen paylaşın.

Bu konuyu tamamen ihtiyaç hissettiğim için açtım.
Beğeni atsaydınız da konu üstlere çıksaydı. Daha fazla insan görürdü.

Son düzenleyen: Moderatör:
466.63 sürüm güncellemesi yaptınız mı? Yaptıysanız DDU ile kaldırıp 466.47 sürümüne geri dönün.
Yine de emin olmak adına konu açıp Dump dosyalarını paylaşın, daha başka bir sebepte yatıyor olabilir bunun altında.

466.63 sürüm güncellemesi yaptınız mı? Yaptıysanız DDU ile kaldırıp 466.47 sürümüne geri dönün.
Yine de emin olmak adına konu açıp dump dosyalarını paylaşın, daha başka bir sebepte yatıyor olabilir bunun altında.

1 kere mavi ekran hatası aldım. 3 kerede ekran gidip gelmişti. Bende ekran kartı güncellemesinden şüphelenmiştim.

1 kere mavi ekran hatası aldım. 3 kerede ekran gidip gelmişti. Bende ekran kartı güncellemesinden şüphelenmiştim.
Konu açın yardımcı olalım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı