DPC_WATCHDOG_VIOLATION hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Ulfhednar99

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyun açışımdan kısa süre sonra birden oyun dondu, klayve ve fare hareket etmedi, ardından mavi ekran ile karşılaştım. Nedenini bilmiyorum. Minidump dosyasını paylaşıyorum.

Merhabalar, minidump dosyanızı inceledim ve sorunu ağ sürücüsü yaratmış.
Dediklerimi uygulayın, uyguladıktan sonra tekrar mavi ekran alırsanız yeni oluşan minidump dosyasını paylaşırsınız.

Arkadaşlar 3 yıllık bilgisayarımda yazın başından beri oyun oynarken oyununa göre 5 dakika ile 10 dakika arası bir sürede mavi ekran alıyorum. (ne hikmetse LoL'de sıkıntı olmadı hiç) her çözümü denedim. DDU ile sürücü kaldırıp başka sürücü kurdum, format attım, BIOS güncelledim, Memtest ile belleklere test yaptım hiçbir problem yok, ekran kartında da problem yok. Aklımda işlemci ve sabit disk kaldı. Sorum şu aşağıdaki fotoğrafta yer alan current pending sector count ve off-line uncorrectable sector count hatalarından bilgisayarda mavi ekran olur mu? Zaten HDD'nin sağlığı yüzde 74 olarak yazıyor oradan bir kıl kaptım. Eğer bu hatalardan dolayı mavi ekran oluşmuyorsa sorunun nedenini tamamen işlemcinin ısınmasına atacağım, ki onunda termal macununu 3 ay önce değiştirdiğime rağmen yük altında 95-96 dereceleri buluyor normal mi bilmiyorum.

1640467328777.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı