furkii06
Hectopat
Daha fazla
- RAM
- GSKILL 8GB (2x4GB) Sniper DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram
- SSD veya HDD modeli
- Samsung 870 Evo 1TB, PNY CS900
- Ekran kartı
- Sapphire R9 285 DUALX OC GDDR5 2GB 256Bit
- Anakart
- M5A78L-M LX3
- İşlemci
- AMD FX 8300
Merhaba,
Bu sorunu 1 yıldır çözemedim.
drive.google.com
Linkteki videoda sorunum. Temizlik yapıyorum, SSD değiştiriyorum, BIOS güncelledim, defalarca ekran kartı sürücülerini sildim kurdum.
Bazen sesten sonra mavi ekran veriyor, bazen sesten sonra sistem kendini kapatıyor. Mavi ekranda yer alan kodun sorununu araştırdım. Ekran kartı doğru güncellenmediğinden olduğu söyleniyor.
Bu videonun 2:17 süresinden sonra izlerseniz benim sorunumdan bahsetmekte.
Öncelikle bu sorunun üzerine gitmek istiyorum, sürücüleri doğru şekilde sildikten sonra benim ekranımın çözünürlüğü hiç bozulmuyor. Acaba ondan dolayı mı bu sorunu çözemedim diye düşünüyorum. Bu sefer sizlerden yardım almaya çalışacağım, umarım çözeriz. Hayırlı akşamlar, iyi sosyaller.
drive.google.com
Bu da Minidump hatası. Genellikle hata çıkmazdı ama bu sefer çıkmış.
Bu sorunu 1 yıldır çözemedim.
videp.mp4
drive.google.com
Bazen sesten sonra mavi ekran veriyor, bazen sesten sonra sistem kendini kapatıyor. Mavi ekranda yer alan kodun sorununu araştırdım. Ekran kartı doğru güncellenmediğinden olduğu söyleniyor.
Bu videonun 2:17 süresinden sonra izlerseniz benim sorunumdan bahsetmekte.
Öncelikle bu sorunun üzerine gitmek istiyorum, sürücüleri doğru şekilde sildikten sonra benim ekranımın çözünürlüğü hiç bozulmuyor. Acaba ondan dolayı mı bu sorunu çözemedim diye düşünüyorum. Bu sefer sizlerden yardım almaya çalışacağım, umarım çözeriz. Hayırlı akşamlar, iyi sosyaller.
080723-8046-01.rar
drive.google.com
Son düzenleme: