- Minidump Rapor Linki
- https://www.mediafire.com/folder/arbcju7ocgy6q/mini
- RAM
- 2x GOODRAM 3200MHz 8gb
- SSD veya HDD modeli
- GOODRAM 512GB PX500 Gen2 M.2 NVMe SSD
- Ekran kartı
- ASUS DUAL AMD Radeon RX 6500 XT
- Anakart
- ASUS PRIME H610M-K D4
- İşlemci
- i3-12100F
1 aydır bu hatayı alıyorum. Başta bozuk bir USB takılıydı, ondan oluyormuş. 1 hafta geçti, tekrar başladı. İlk ekranda büyük yırtılmalar oluyor, sonra AMD Adrenalin sürücüyü güvenli moda alıp uyarı veriyor boştayken de oluyor bu bazen ise ekran donuyor farela beraber ama klavye tepkilerine falan yanıt veriyor ses geliyor sadece ekran donuk düğmeden kapatıyorum tekrar açıyorum açılıyor geliypr ekran ama yeniden başlata tıklarsam başlat menüsünden ekran gelmiyor. Tekrar açmaya çalıştığımda da uyarı veriyor.
Ekran kartı sürücüsünü DDU ile sildim, tekrar yükledim. Yonga setini mi ne tam olarak bilmiyorum, onu falan kurdum, hiçbir şey olmadı. PSU yüzünden de olmuyor, 550W. Çok sıktı artık. En kötü ihtimal bilgisayarcıya götüreceğim, buradan da bir şey çıkmazsa. Ama yazılımsal bir şeyse para da vermek istemiyorum.
şimdide timeout yedim
Ekran kartı sürücüsünü DDU ile sildim, tekrar yükledim. Yonga setini mi ne tam olarak bilmiyorum, onu falan kurdum, hiçbir şey olmadı. PSU yüzünden de olmuyor, 550W. Çok sıktı artık. En kötü ihtimal bilgisayarcıya götüreceğim, buradan da bir şey çıkmazsa. Ama yazılımsal bir şeyse para da vermek istemiyorum.
şimdide timeout yedim
Son düzenleme: