DPC_WATCHDOG_VIOLATION hatası

İşletim sistemi
Windows 11

Woksat

Centipat
Minidump Rapor Linki
https://www.mediafire.com/folder/arbcju7ocgy6q/mini
RAM
2x GOODRAM 3200MHz 8gb
SSD veya HDD modeli
GOODRAM 512GB PX500 Gen2 M.2 NVMe SSD
Ekran kartı
ASUS DUAL AMD Radeon RX 6500 XT
Anakart
ASUS PRIME H610M-K D4
İşlemci
i3-12100F
1 aydır bu hatayı alıyorum. Başta bozuk bir USB takılıydı, ondan oluyormuş. 1 hafta geçti, tekrar başladı. İlk ekranda büyük yırtılmalar oluyor, sonra AMD Adrenalin sürücüyü güvenli moda alıp uyarı veriyor boştayken de oluyor bu bazen ise ekran donuyor farela beraber ama klavye tepkilerine falan yanıt veriyor ses geliyor sadece ekran donuk düğmeden kapatıyorum tekrar açıyorum açılıyor geliypr ekran ama yeniden başlata tıklarsam başlat menüsünden ekran gelmiyor. Tekrar açmaya çalıştığımda da uyarı veriyor.
Ekran kartı sürücüsünü DDU ile sildim, tekrar yükledim. Yonga setini mi ne tam olarak bilmiyorum, onu falan kurdum, hiçbir şey olmadı. PSU yüzünden de olmuyor, 550W. Çok sıktı artık. En kötü ihtimal bilgisayarcıya götüreceğim, buradan da bir şey çıkmazsa. Ama yazılımsal bir şeyse para da vermek istemiyorum.

şimdide timeout yedim

Son düzenleme:
Merhaba, mavi ekran yemenizin asıl nedeni AMD ekran kartı kaynaklı duruyor. DDU ile sürücünüzü kaldırıp güncel sürümü kurduğunuzu belirtmişsiniz. Buna rağmen hata veriyorsa varsa Pro sürücüsünü kurmanızı öneriyorum.

Yine sonuç alamazsak ekran kartında donanımsal hata var diyebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…