Arkadaşlar bugün bilgisayarı açtığımda bu hatayla karşılaştım. Bilgisayarı toplayalı daha bir ay olmadı. İlk mavi ekran hatası bu oldu. Minidump dosyası burada: Microsoft OneDrive - Access files anywhere. Create docs with free Office Online. Sistemim imzamda da belirttiğim gibi A10-7850K APU işlemci, A88Xm-A anakart, 8 GB 1600 Mhz ram. Windows 8.1.1 64 bit kullanıyorum.
Hamachi kaldır veya güncelle. Güncel ise sürüm düşür.
AMD sürücünü güncelle, Amd ses sürücünü yüklüyorsan işareti kaldırıp yükle.
Bıos'un güncel değil güncelle: http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/SocketFM2/A88XM-A/A88XM-A-ASUS-1601.zip
Ramleri yanlış takmışsın. A1 ve B1 olana takacaksın yani siyah olanlara.
Hamachi'yi kaldırmaya çalışıyorum fakat hata veriyor. AMD'nin beta olmayan son sürücüsü yüklü. Beta'yı yükleyeyim bir de. Bıos'um güncel. Ramleri de hemen değiştiriyorum.
Kurduğunuz aynı sürüm hamachi'yi tekrar kurun. Eğer setup'u silmedi iseniz sorunsuz yüklenir ve kaldırabilirsiniz. Sildi iseniz aynı sürümü bulmanız ve kurmanız gerekli sonra dediğim adımları uygularsın.
@Murat5038 dediğiniz gibi Hamachinin aynı sürümünü kurmaya çalıştım. Önce güncel sürümü kurmaya çalıştım. 2.2.0.222 sürümü kurulu dedi. Devam ettim kuruluma ve aynı hatayla karşılaştım. İnternetten 2.2.0.222 sürümünü bulup indirdim. Bu sefer kurulum ekranı bile gelmeden aynı hatayı verdi.
TW ile Regedit kayıtları manuel silinerek güncel süürm yüklenmiş, Amd ekran kartı güncellenmiştir. Ramleri doğru yerlere taktığını belirttiğine göre hatanın devamında yeni konu açılıp bu konunun linkini vermeniz gereklidir.