Okarun Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 889 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #1 RAM 16 gb DDr4 Ram Kingston 3600 MHZ SSD veya HDD modeli GeIL R3 256GB : 256,0 GB Ekran kartı rx570 8gb Anakart MSİ Pro Series a 520 m pro İşlemci Ryzen 3600 Sanal makinede sistem denerken bu hata geldi dün de aynısı yaşandı (ekran kartı sürücü silip yükleme denedim boşuna yazmayınız). 031325-6953-01 MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com (Bir tane dosya MediaFire inmedi) https://drive.google.com/file/d/1Gv837pNJu-tbf_Gb4t3_biGLSeRf_lb6/view?usp=drive_link Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2025
Sanal makinede sistem denerken bu hata geldi dün de aynısı yaşandı (ekran kartı sürücü silip yükleme denedim boşuna yazmayınız). 031325-6953-01 MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com (Bir tane dosya MediaFire inmedi) https://drive.google.com/file/d/1Gv837pNJu-tbf_Gb4t3_biGLSeRf_lb6/view?usp=drive_link
Çözüm Okarun 3 Nisan 2025 Blacksidemre dedi: VirtualBox, VMware ve Hyper-V güncel mi? Hyper-V etkinse kapatıp deneyin. Sanal makinede hangi işletim sistemini çalıştırıyordunuz? Anakart chipset sürücüsü güncel değilse güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Biraz geç oldu ama sorun Windows'un bozuk dosyalarının olması format + BIOS up yapınca düzeldi.
Blacksidemre dedi: VirtualBox, VMware ve Hyper-V güncel mi? Hyper-V etkinse kapatıp deneyin. Sanal makinede hangi işletim sistemini çalıştırıyordunuz? Anakart chipset sürücüsü güncel değilse güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Biraz geç oldu ama sorun Windows'un bozuk dosyalarının olması format + BIOS up yapınca düzeldi.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.648 Makaleler 8 Çözümler 225 Yer İstanbul 3 Nisan 2025 #2 VirtualBox, VMware ve Hyper-V güncel mi? Hyper-V etkinse kapatıp deneyin. Sanal makinede hangi işletim sistemini çalıştırıyordunuz? Anakart chipset sürücüsü güncel değilse güncelleyin. Artı 0 Eksi
VirtualBox, VMware ve Hyper-V güncel mi? Hyper-V etkinse kapatıp deneyin. Sanal makinede hangi işletim sistemini çalıştırıyordunuz? Anakart chipset sürücüsü güncel değilse güncelleyin.
KS KS Okarun Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 889 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #3 Blacksidemre dedi: VirtualBox, VMware ve Hyper-V güncel mi? Hyper-V etkinse kapatıp deneyin. Sanal makinede hangi işletim sistemini çalıştırıyordunuz? Anakart chipset sürücüsü güncel değilse güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Biraz geç oldu ama sorun Windows'un bozuk dosyalarının olması format + BIOS up yapınca düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
Blacksidemre dedi: VirtualBox, VMware ve Hyper-V güncel mi? Hyper-V etkinse kapatıp deneyin. Sanal makinede hangi işletim sistemini çalıştırıyordunuz? Anakart chipset sürücüsü güncel değilse güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Biraz geç oldu ama sorun Windows'un bozuk dosyalarının olması format + BIOS up yapınca düzeldi.