Öncelikle merhabalar,
1 hafta öncesine kadar ASUS TUF Gaming FX505-DT BQ190 cihazımda mavi ekran (DPC_WATCHDOG_VIOLATION) hatası alıyordum. Sürücü güncelleştirmeleri, sıfırdan kurulum vs yaptıktan sonra 1 hafta boyunca hata almadım. Ta ki bugüne kadar. Steam üzerinden bir oyunu ilk defa çalıştırmak isteyince aynı hatayı aldım. Ardından bilgisayarım yeniden başlayınca sadece PowerPoint ve Google Chrome'dan (4 sekme) açtığım halde tekrar aynı mavi ekran hatasını aldım bu 2 defa tekrarladı toplamda 3 defa mavi ekran hatası aldım yardımlarınızı bekliyorum.
Tekrardan merhabalar dediğiniz adımları tek tek uyguladım. Vanguard için valorantıda kaldırdım umarım tekrar aynı hatayı almam 2 3 gün bilgisayarımı test edeceğim bir sorun olursa, aynı hatayı alırsam buradan bilgi vereceğim yardımınız için çok teşekkür ederim.
Not: 1 2 sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.
1. bilgisayarıma Windows 10 toplu güncelleştirmesi geldi yaptım hatayı düzeltmede bir etkisi olur mu?
2. SFC scannow komutunu uyguladım bilgisayarım bir sistem dosyasını tamir etti. Hatayı düzeltmede bir etkisi olur mu?
Tekrardan merhabalar @Ada F hocam dediğiniz işlemleri gerçekleştirdikten sonra bugüne kadar hata almadım fakat az önce bilgisayarıma yeni bir oyun yüklemiştim GeForce Experience uygulamasına girip oyunu optimize etmek istedim GeForce Experience uygulamasına tıkladığım gibi aynı dpc_watchdog_violation mavi ekran hatasını aldım ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim