Dpc_watchdog_violation mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Salih Dağ

Hectopat
Daha fazla  
Monster notebook kullanıcısyım. 1 senedir "dpc_watchdog_violation"mavi ekran hatasını alıyorum. Servis donanımsal problem yok dedi. 2 kere format attım hala düzelme yok. Yardımcı olabilir misiniz?
i7 9750h.
GTX 1650.
8 GB 2666 MHz.
240GB Toshiba OCZ RC500 SSD+ 500GB Kingston A2000 500GB SSD.
(Windows'u her iki SSD diskine de kurdum ama sorun çözüme kavuşmadı.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyaları inceledim hocam. Hepsi Nvidia kaynaklı gözüküyor. Mevcut olan Minidump dosyalarını silin. Daha sonra mevcut sürücüyü DDU ile kaldırıp, yeni sürücüyü yükleyip deneyin. 466.27 olan WHQL sürücüsüdür. Duruma göre yazarsınız.

Dosyaları inceledim hocam. Hepsi NVIDIA kaynaklı gözüküyor. Mevcut olan minidump dosyalarını silin. Daha sonra mevcut sürücüyü DDU ile kaldırıp, yeni sürücüyü yükleyip deneyin. 466.27 olan WHQL sürücüsüdür. Duruma göre yazarsınız.

Daha önce de DDU ile driver silip yenisini yükleme işlemini yaptım ama işlem esnasında güvenli moda geçerek yapmıştım işlem sonrasında durum değişmedi mavi ekran hatalarını almaya devam ettim güvenli moda geçmeden mi DDU programını kullanayım?

Hayır hocam. Güvenli Mod`da yapın. Dediğim gibi eski Minidump dosyalarını silin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı