Ero01 Femtopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar mavi ekran alıyorum ancak sebebini bilmiyorum. Minidump dosyası paylaşıyorum bir bakarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim 050821-63718-01.dmp drive.google.com Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2021
Arkadaşlar mavi ekran alıyorum ancak sebebini bilmiyorum. Minidump dosyası paylaşıyorum bir bakarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim 050821-63718-01.dmp drive.google.com
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 9 Temmuz 2021 #2 Tam olarak sorunu belirlemyemedim. BIOS sürümünüz güncel gözüküyor. Ekran kartı sürücü sürümü ve ekran kartınız nedir? "DISM" aracını uygulayabilirsiniz. Rehber: DISM aracı nedir ve nasıl kullanılır? | Technopat Sosyal Olay Görüntüleyicisi raporunuzu paylaşın. Rehber: Olay Görüntüleyicisi Raporu Almak | Technopat Sosyal Başka minidump dosyası var ise paylaşınız. Artı 0 Eksi
Tam olarak sorunu belirlemyemedim. BIOS sürümünüz güncel gözüküyor. Ekran kartı sürücü sürümü ve ekran kartınız nedir? "DISM" aracını uygulayabilirsiniz. Rehber: DISM aracı nedir ve nasıl kullanılır? | Technopat Sosyal Olay Görüntüleyicisi raporunuzu paylaşın. Rehber: Olay Görüntüleyicisi Raporu Almak | Technopat Sosyal Başka minidump dosyası var ise paylaşınız.
KS KS Ero01 Femtopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #3 283156 dedi: Tam olarak sorunu belirlemyemedim. BIOS sürümünüz güncel gözüküyor. Ekran kartı sürücü sürümü ve ekran kartınız nedir? "DISM" aracını uygulayabilirsiniz. Rehber: DISM aracı nedir ve nasıl kullanılır? | Technopat Sosyal Olay görüntüleyicisi raporunuzu paylaşın. Rehber: Olay Görüntüleyicisi Raporu Almak | Technopat Sosyal Başka minidump dosyası var ise paylaşınız. Genişletmek için tıkla... Gigabyte GeForce GT630 2 GB sürüm: 391.35 Minidump dosyaları: Yeni klasör - Google Drive sistem - Google Drive drive.google.com Son düzenleme: 12 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi
283156 dedi: Tam olarak sorunu belirlemyemedim. BIOS sürümünüz güncel gözüküyor. Ekran kartı sürücü sürümü ve ekran kartınız nedir? "DISM" aracını uygulayabilirsiniz. Rehber: DISM aracı nedir ve nasıl kullanılır? | Technopat Sosyal Olay görüntüleyicisi raporunuzu paylaşın. Rehber: Olay Görüntüleyicisi Raporu Almak | Technopat Sosyal Başka minidump dosyası var ise paylaşınız. Genişletmek için tıkla... Gigabyte GeForce GT630 2 GB sürüm: 391.35 Minidump dosyaları: Yeni klasör - Google Drive sistem - Google Drive drive.google.com
KS KS Ero01 Femtopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #4 Arkadaşlar çeşitli mavi ekran hataları alıyorum ne yapacağımı da bilmiyorum. Yeni klasör - Google Drive drive.google.com Sistem özellikleri: GT 630 2 GB ekran kartı. i3 3.nesil işlemci 12 GB RAM 4+8 480GB SSD. Artı 0 Eksi
Arkadaşlar çeşitli mavi ekran hataları alıyorum ne yapacağımı da bilmiyorum. Yeni klasör - Google Drive drive.google.com Sistem özellikleri: GT 630 2 GB ekran kartı. i3 3.nesil işlemci 12 GB RAM 4+8 480GB SSD.