Çözüldü DPC_WATCHDOG_VIOLATION mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Demirhan14

Centipat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://www.mediafire.com/file/msu8x9z5xe493wv/mini.zip/file
RAM
Kingston Hyperx Fury Blue 8 GB 1600 MHz DDR3 CL10 HX316C10F/8 Ram
SSD veya HDD modeli
Samsung SSD 860 EVO 500GB
Ekran kartı
NVIDIA GeForce GTX 760
Anakart
ASUSTeK COMPUTER INC. M5A97 R2.0
İşlemci
AMD FX-8320
Windows 10 kullanıyorum oyun oynarken arada sırada ekran renkleri titrimeye başlıyor ve ekrana hiç hareket gelmiyor ve hep aynı BSoD hatası geliyordu driverları sildim yeniden yükledim yine işe yaramadı.

Çözüm
NVIDIA uygulamasından kaldırıp yeniden indirdim yani "reinstall drivers" butonuna bastım ve clean install seçeneğiyle yaptım.

DDU ile sürücüyü silin ardından bilgisayarı yeniden başlatın ve NVIDIA'nın sitesinden en güncel ekran kartı sürücünüzü seçerek tekrar kurun.

Sorun her türlü ekran kartında görünüyor. Sürücüleri nasıl kaldırıp kurmuştunuz acaba? Epeyce eski bir ekran kartınız var, artık donanımsal sorun çıkarmaya başlıyor olabilir.

Sorun her türlü ekran kartında görünüyor. Sürücüleri nasıl kaldırıp kurmuştunuz acaba? Epeyce eski bir ekran kartınız var, artık donanımsal sorun çıkarmaya başlıyor olabilir.

NVIDIA uygulamasından kaldırıp yeniden indirdim yani "reinstall drivers" butonuna bastım ve clean install seçeneğiyle yaptım.

DDU ile sürücüyü silin ardından bilgisayarı yeniden başlatın ve NVIDIA'nın sitesinden en güncel ekran kartı sürücünüzü seçerek tekrar kurun.

Çözüm
Linki düzelttim hocam oradan kendinize göre doldurun ve indirin ama önce DDU ile sürücüyü silin onu da aşağıda bıraktığım rehber ile yapın.

Linki düzelttim hocam oradan kendinize göre doldurun ve indirin ama önce DDU ile sürücüyü silin onu da aşağıda bıraktığım rehber ile yapın.

Sağ ol.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı