dpc_watchdog_violation Mavi ekran sorunu

The Psycho

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Son zamanlarda işlemcide aşırı bir ısınma var hatta bu ısınma bütün laptop'ta var. Bilgisayarcıya gitmesine rağmen böyle hatta hala sorun devam ediyor. İkinci kez götürmeme rağmen adam hiç bir şey yapmayıp bana geri teslim etti. Çok fazla donmalar oluyor video izlerken aldım bu mavi ekran hatasınıda...

Yardımcı olursanız sevinirim donanımdan anlamadığım için kendimde halledemiyorum.

Biliyorum Bilgisayarcı adıyla adlandırılmış sizin tabirinizle bakkal'a götürdüm. Termal macunu yenilemiş güya aldım. Isılar aynı tekrar götürdüm birşey yok dedi geri verdi bana...

Şimdi ne yapacağım SSD Var ama dosyaları geç okuyor bekletiyor. Windows 8'de bile XP eski bilgisayarlar gibi büyüteçle arıyor işareti çıkıyor. Sol tarafta dosyaların simgeleri kayboluyor beyaz simge yok işareti oluyor hepsi.
League of legends normalde hiç kasmadan oynardım kasmaktan oynayamadım oyun yarıda kaldı....

İstediğim şeyleri verseydiniz belkide kaynağı bulacaktık. Macun yenilemesi sadece işlemcide yapılmıştır, Ekran kartı chipsetlerde de yenileme yapılsın. Mavi ekran alırsanız Dediğim yerden dosyaları verin, Aida64 ile Algılayıcıdan Sıcaklık değerlerinin resmini de bizle paylaşın boşta ve oyunda iken.

İstediğim şeyleri verseydiniz belkide kaynağı bulacaktık. Macun yenilemesi sadece işlemcide yapılmıştır, Ekran kartı chipsetlerde de yenileme yapılsın. Mavi ekran alırsanız Dediğim yerden dosyaları verin, Aida64 ile Algılayıcıdan Sıcaklık değerlerinin resmini de bizle paylaşın boşta ve oyunda iken.
Format attığım için silindi bu yüzden veremedim. Tamam Isı değerlerini göndereceğim...
İşin kötü yani Acer Yetkili servisi aşırı yüksek ücret isteyecektir ve en az 1 ay bilgisayarsız kalacağım.

- - - Güncellendi - - -

Ayrıca İşlemci %100 Kullanılıyor Antivirüs'le tarama yaparken buraya zor girdim.
Sıcaklıklar çok yüksek dediğim gibi oyunda doksan derecenin altına inmiyor CPU...
Soğutucusu varken birde şuan klimalı ortamdayım hala CPU %100 ve kasıyor siz düşünün.

Format attığım için silindi bu yüzden veremedim. Tamam Isı değerlerini göndereceğim...
İşin kötü yani Acer Yetkili servisi aşırı yüksek ücret isteyecektir ve en az 1 ay bilgisayarsız kalacağım.

- - - Güncellendi - - -

Ayrıca İşlemci %100 Kullanılıyor Antivirüs'le tarama yaparken buraya zor girdim.
Sıcaklıklar çok yüksek dediğim gibi oyunda doksan derecenin altına inmiyor CPU...
Soğutucusu varken birde şuan klimalı ortamdayım hala CPU %100 ve kasıyor siz düşünün.
Acer yetkili servisinden izin alıp bir bilgisayarcı da yaptırma imkanın olabilir. Ekran kartı ve chipsetlerde dediğim chipset değişimi değil karıştırmayın 1 sene dediğiniz için yanlış anlamış olabilirsiniz diye tekrar yazdım. GPU ve Chipset lerin de macun yenilemesi yapılması gerekli diye yazdım yanlış anlamayın yani.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı