DPC_WATCHDOG_VIOLATION mavi ekran

Sakitsu

Kilopat
Yer
Giresun
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Dizüstü bilgisayar kullanıyorum. Geçen günlerde MSI Afterburner indirdim ve ekran kartının hızını arttırmaya çalıştım çünkü "can i run it?" Gibi sitelerde beklenenin altında performans verdiğini gördüm. Programı açtım ve birazcık arttırdım. Fakat arttırdıktan hemen sonra bilgisayarda takılmalar başladı ve 2-3 dakika sonra mavi ekran hatası verdi ve bilgisayarım yeniden başladı. Acaba ben mi yanlış yaptım yoksa bilgisayarımda bir sorun mu var diye düşünüyorum. Sizce yanlış mı yaptım yoksa bilgisayarımda mı sorun var? Teşekkürler şimdiden.

Not: Mavi ekran hatasının kodu: DPC_WATCHDOG_VIOLATION.

Performansı bi hayli düştü ve droplar yemeye başladım. FPS'te düşmeye başladı ondan böyle bir şeye kalkıştım. Teşekkürler yine de.
Dropların sebebi sürücüler veya ısınma olabilir. Zaten aşırtma yaparak daha da ısınmasını sağlarsınız. İyi bir soğutucunuz yoksa kalkışmayın bile böyle aşırtma işlemlerine.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı