DPC_WATCHDOG_VIOLATION ve Video_Scheduler_Internal_Error sorunu

Spectacooler

Hectopat
1 hafta önce elektrik gittiğinde bataryasız kullandığım için laptop aniden kapanmıştı ve o günün akşamında sorunsuz kullanmama rağmen ilerleyen saatlerde DPC_WATCHDOG_VIOLATION hatası ile beraber mavi ekran vermeye başlamıştı. Dün ise USB'den temiz Windows 10 kurarken kurulum sırasında Video_Scheduler_Internal_Error verdi ve bilgisayar sürekli mavi ekran veriyor.
Windows tam kurulmadığı için açılamıyor da. Bu sorunun kaynağı nedir acaba, donanımsal mı?
İlk fotoğraf aldığım ilk hata, internetten buldum ama aynısını alıyordum. İkinci fotoğraf ise dün formattan sonra aldığım hata.

IMG_3931.jpg
IMG_3934.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Format tamamlandı yani? O zaman dosyaları gönderin:

Minidump Dosyalarını Upload Etme

GPU arızası olabilir.
Kusura bakmayın internetten uzak kaldığım için cevap yazamadım.Format tamamlanmadı dosyaları oluştururken o hatayı verdi bilgisayar açılmıyor zaten minidump uploadlayamıyorum.
Arkadaşlar bilgisayarı servise vermiştim geri aldım servisten Windows10 kurulumu yapmış.Açtıktan bir süre sonra yeni sistemde de mavi ekran hatası verdi(başlıktaki aynı hata).Minidump'ı yükleyebildim bu sefer.062618-53593-01.rar

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı