ASUS N56VZ Laptop kullanıyorum, Windows 10'a geçtiğimden beri almadığım blue screen kalmadı gibi daha önceleride VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR, SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED v.b blue screenler görüyodum. Hepsinin geçici olarak çözümlerini buldum ama en son aldığım DPC_WATCHDOG_VIOLATION hatasından sonra sonra minidump ve sistem taraması raporlarımı sizinle paylaşmadan çözüm kavuşmayacağı kanısına vardım. Yardımcı olursanız çok sevinirim hocam. İşte dökümler;
Hocam SLI kullandığımdan dolayı iki adet ekran kartım mevcut; NVIDIA® GeForce® GT 650M ve Intel® HD Graphics 4000 hangisini kast ettiğini belirtirsen sevinirim.
Ek olarak Aygıt Yöneticisi'nden bahsetmiş olduğun driverları kaldırıp, tekrar kurduktan sonra temiz kurulum ile baştan kurma işlemini yapmış oluyormuyum?
Hocam söylemiş olduğunuz işlemleri yaptım ve yaklaşık 1,5 haftadır benzer sorunların hiç birini yaşamadım. Sonrasında son çıkan Windows 10 güncellemesi ve Nvidia güncellemesi harici herhangi bir program vs. kurmadım ve ardından League of Legends adlı oyunu oynarken yaklaşık 40. dakika sularında oyun ekranı donuyor. Arka planda yer alan bütün uygulamalar çalışmaya devam ederken makina etkisiz hale gelmiş bir şekilde komutlarımı işlemiyor ve 5 dakika içerisinde tekrar blue screen alıyorum. Verdiği hata; Video_Scheduler_İnternal_Error
Geçmişte nacizane yardımlarınız için ve desteğiniz için tekrar teşekkür ediyorum.
Not: Video_Scheduler_İnternal_Error hakkın da daha önce aynı sorunla karşılaşan bir üyeye aşağıya yazmış olduğum dosyaları silmesini önermişsiniz. Bende aynı dosyaları silsem çözümle karşılaşırmıyım?