Dr. Biyoloji güzel mi?

mnms

Hectopat
Merhaba arkadaşlar AYT için dr. Biyoloji izlemeyi düşünüyorum fakat sanırsam kamp aralık sonunda bitcekmiş. Bana biraz kısa geldi. 1 ayda tüm AYT biyoloji biter mi ki? Ve videolarda kısa, konuları atlıyor olabilir mi? Ve tavsiye eder misiniz güzel kanal mı?

Merhaba arkadaşlar AYT için dr. Biyoloji izlemeyi düşünüyorum fakat sanırsam kamp aralık sonunda bitcekmiş. Bana biraz kısa geldi. 1 ayda tüm AYT biyoloji biter mi ki? Ve videolarda kısa, konuları atlıyor olabilir mi? Ve tavsiye eder misiniz güzel kanal mı?

Biraz hızlı geçiyor temelin varsa izlenir yoksa izlenmez bence.

Mükemmel. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

TYT de benim hocam yayıncılığa bakıyordum sonlara doğru çok uzatmışlar diye dr. Biyolojiye geçmiştim hızlı ve güzel anlattıda, AYT kampı 1 ay olunca şaşırdım biraz.

TYT biliyorsan bence anlayabilirsin videoları. Videolarda TYT konularını bildiğini varsayarak anlatıyor.

TYT biyoloji biliyorum evet, pekiya şu anki güncel AYT kampı hakkında bilginiz var mı 1 ay çok kısa geldide.

Mükemmel. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Pekiya bu son kamp hakkında bilginiz var mı tüm konuları kapsıyor mu?

Kamp Eylül'de başladı hocam. Geçen sene 70 video falan vardı kampta ve her konuyu kapsıyordu, bu sene de öyle olacak.

Hocam şimdi baktım ama AYT kampı 1 ay önce başlamış YouTube'da kampın ilk videosu 1 ay önce diyor ve dr. Biyoloji bugün story atmış her cuma video eklencek aralıkta bitecek diye de haftada 1 videoyla bitmesi imkansız gibi geldi bana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı