Arkadaşlar birkaç kanal denedim hepsi de gereksiz uzatıyor. Örneğin hemen ileride anlatacağı şeyi konunun başında gereksiz detaya sokuyorlar o kadar not alıyorum hemen sonra o konuyu ayrı şekilde anlatıyorlar. DR Biyoloji'ye baktım ileride anlatılacak şeyleri ileride anlatıyor yani yerinde anlatıyor gibi geldi. Sizce bu hocadan gitsem gereksiz notlar ile vakit kaybetme sorunu olur mu? Video ders defterini sipariş verdim bile.
Arkadaşlar birkaç kanal denedim hepsi de gereksiz uzatıyor. Örneğin hemen ileride anlatacağı şeyi konunun başında gereksiz detaya sokuyorlar o kadar not alıyorum hemen sonra o konuyu ayrı şekilde anlatıyorlar.
Açıkçası ben de bu durumdan nefret etmeye başladım. Dr. biyolojiye yüzeysel anlatıyor denmesinin sebebi aslında başta gereksiz detaylara girmeyip konuyu yerinde anlatması gibi geldi ben de barış hocadan gideceğim büyük ihtimal. @LAPSEKİLLİ BIG SMOKE siz ne düşünüyorsunuz hocam?
Açıkçası ben de bu durumdan nefret etmeye başladım. Dr. biyolojiye yüzeysel anlatıyor denmesinin sebebi aslında başta gereksiz detaylara girmeyip konuyu yerinde anlatması gibi geldi ben de barış hocadan gideceğim büyük ihtimal. @LAPSEKİLLİ BIG SMOKE siz ne düşünüyorsunuz hocam?
Arkadaş anlıyorsa bana da bir şey demek düşmez. Arkadaşa bağlı, bana göre A kanalı iyidir ama farklı bir kişi de o kanalı beğenmeyebilir. Anlatışı ona uygun değildir.
Arkadaş anlıyorsa bana da bir şey demek düşmez. Arkadaşa bağlı, bana göre A kanalı iyidir ama farklı bir kişi de o kanalı beğenmeyebilir. Anlatışı ona uygun değildir.
Rica ederim, Selin hocaya ve Benim Hocam da bir hoca vardı. Dilekti sanırım adı, istersen o ikisine de bakabilirsin. Hangisi uygun gelirse onu dinlersin.
Konuyu hortlatıyorum ama bu hoca hakkında bir şey demek istiyorum. TYT video ders kitabı sanki konu tekrarı yapacak sayısal öğrencilere yönelik çok gereksiz detaylara giriyor ve sürekli 2018 öncesi 2007'lerde bu sınav sorusu çıkabilir tarzı şeyler diyor. Temelim yok mesela ben mecbur soruları dinleyerek yapmaya çalışıyorum adam 5 anlatıyorsa 10 soruyor. TYT adı üstünde ama 20 dakikalık videolarda en az 5 dakika AYT ile ilgili anlatım yapıyor, gereksiz detaylara giriyor. 1 anlattığı şeyden sanki 10 şey anlamamızı bekliyor. Kendi kendime soruyorum acaba sorun bende mi diye çünkü anlattığını anlıyorum ama sorusuna gelince yapamıyorum.