xxKralTRxx Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 342 Çözümler 6 22 Ekim 2022 #1 Prof. İbrahim Saraçoğlu haftada 3 kez bazı balıkların siyah etini yemenin 1-2 yıl içinde boy uzatabileceğini söylüyor. Bir aydır yapmaya çalışıyorum ama tam dediği gibi yetiştiremiyorum. Daha önce deneyen var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Prof. İbrahim Saraçoğlu haftada 3 kez bazı balıkların siyah etini yemenin 1-2 yıl içinde boy uzatabileceğini söylüyor. Bir aydır yapmaya çalışıyorum ama tam dediği gibi yetiştiremiyorum. Daha önce deneyen var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #2 Hayır etki etmez. Hepsi genetik ve gelişime bağlıdır. Yediğin yemeğin boya pek fazla etkisi yok.