Dr.Web CureIt - Ücretsiz Tarama Amaçlı

Makaleler
35
en_cureit_scr_004.1.png
en_cureit_scr_005.1.png
en_cureit_scr_007.1.png
en_cureit_scr_014.1.png

Tanıtım :

Dr.Web CureIt işletim sisteminizde bulunan zararlı yazılımları bulup, temizleyen ücretsiz bir programdır. Kurulum gerektirmeden çalışmasın önemli özelliklerinden biridir. Bu özellik sayesinde programı USB bellek gibi taşınabilir depolama aygıtlarında çalıştırarak truva atı, solucan, rootkit ve diğer zararlı yazılımlardan kurtulabilirsiniz. Program sizi internetten gelen zararlı yazılımlardan korumaz. Sadece işletim sisteminizde bulunan zararlı yazılımları en iyi şekilde silebilir. Otomatik olarak güncellenme özelliği ve kullanımı basit olduğundan yararlı bir programdır. Türkçe dil desteği mevcut. Sağ üst köşedeki yuvarlak simgeden değiştirebilirsiniz.

Tavsiye Edilen Kullanımı :

Altta verdiğim link üzerinden Dr.Web CureIt! Utility yazılımını indirin. Sistem geri yüklemeyi kapatın. Ağ bağlantısını kesip / modemi kapatın. Bilgisayarı yeniden başlatıp açılırken F8’e basarak "Güvenli Mod"da bilgisayarını açın. Önce Express yani hızlı taramayı yaptırın. Kısa sürede tarama biter zaten, zararlı bulursa silin. Ardından tam taramayı seçip sisteminizi taratın.

Herhangi bir inceleme talebi üzerine istendiği takdirde
C:\Documents and Settings\Kullanıcı Hesabın\DoctorWeb\CureIt.log daki log dosyasını ekleyin.

İndirmek için : http://download.geo.drweb.com/pub/drweb/cureit/1537086657.719/lj2778mh.exe
veya
Dr.Web CureIt! — download free anti-virus! Cure viruses, Best free anti-virus scanner!

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı