sakuraiden Megapat Katılım 17 Kasım 2014 Mesajlar 402 Çözümler 1 Yer Serez 23 Ekim 2020 #1 Bilgisayarım açılırken herhangi bir sorun olmuyor fakat olay günlüğüne baktığımda ekte bulunan hata ile karşılaşıyorum. Diğer uyarılar da aynı şekilde. Bu hata ne olabilir? SSD: XPG SX8200 PRO 3D NAND NVMe M.2 SATA 256 GB. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ekim 2020
Bilgisayarım açılırken herhangi bir sorun olmuyor fakat olay günlüğüne baktığımda ekte bulunan hata ile karşılaşıyorum. Diğer uyarılar da aynı şekilde. Bu hata ne olabilir? SSD: XPG SX8200 PRO 3D NAND NVMe M.2 SATA 256 GB.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #2 Sistemde HDD var mı? HDD varsa onunla ilgili olabilir. HDD Sentinel ile sağlık durumunu paylaşınız diskin.
Sistemde HDD var mı? HDD varsa onunla ilgili olabilir. HDD Sentinel ile sağlık durumunu paylaşınız diskin.
sakuraiden Megapat Katılım 17 Kasım 2014 Mesajlar 402 Çözümler 1 Yer Serez 23 Ekim 2020 #3 Assecreed dedi: Sistemde HDD var mı? HDD varsa onunla ilgili olabilir. HDD Sentinel ile sağlık durumunu paylaşınız diskin. Genişletmek için tıkla... Hayır yok, sadece belirttiğim SSD var. İleride HDD takmayı düşünüyorum.
Assecreed dedi: Sistemde HDD var mı? HDD varsa onunla ilgili olabilir. HDD Sentinel ile sağlık durumunu paylaşınız diskin. Genişletmek için tıkla... Hayır yok, sadece belirttiğim SSD var. İleride HDD takmayı düşünüyorum.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #4 O zaman bir sıkıntı yok. Sistem mavi ekran ya da yavaşlık hissediyorsanız o zaman diskinizi kontrol ediniz.
O zaman bir sıkıntı yok. Sistem mavi ekran ya da yavaşlık hissediyorsanız o zaman diskinizi kontrol ediniz.
sakuraiden Megapat Katılım 17 Kasım 2014 Mesajlar 402 Çözümler 1 Yer Serez 23 Ekim 2020 #5 Assecreed dedi: O zaman bir sıkıntı yok. Sistem mavi ekran ya da yavaşlık hissediyorsanız o zaman diskinizi kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... Düne kadar mavi ekran sorunu yaşıyordum fakat BIOS güncelledim ve ekran kartı sürücümden önerileni kurdum sorun düzeldi.
Assecreed dedi: O zaman bir sıkıntı yok. Sistem mavi ekran ya da yavaşlık hissediyorsanız o zaman diskinizi kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... Düne kadar mavi ekran sorunu yaşıyordum fakat BIOS güncelledim ve ekran kartı sürücümden önerileni kurdum sorun düzeldi.