Dracula Castle 5075b Plus alınır mı?

Gümrük vergisi çıkmıyor hocam. Alan 5-6 arkadaş gümrük vergisi ödemedi. Toplam 77-79 dolara denk geliyor klavye. Alabilirsiniz.

Regular versiyon ne oluyo bilginiz var mı? 79 dolar çok uygun şuan da, ek bir ücret çıkmazsa.

Regular versiyon ne oluyo bilginiz var mı? 79 dolar çok uygun şuan da, ek bir ücret çıkmazsa.
Hocam regular versiyon tam olarak ne oluyor bilmiyorum. Düz TH80 olabilir. Epomaker'dan gümrük vergisi çıkıyor mu çıkmıyor mu emin değilim. Kesin bir şey demek istemiyorum.

Hocam regular versiyon tam olarak ne oluyor bilmiyorum. Düz TH80 olabilir. Epomaker'dan gümrük vergisi çıkıyor mu çıkmıyor mu emin değilim. Kesin bir şey demek istemiyorum.
Çıkıyor vergi baktım. ayrıca Dracula Castle 5075b Plus akko'nun sitesinden alındığı zaman da ek vergi çıkıyor. İndirim de olsa bile tekrar bir anlamı kalmıyor.

Çıkıyor vergi baktım. Ayrıca Dracula Castle 5075b Plus Akko'nun sitesinden alındığı zaman da ek vergi çıkıyor. İndirim de olsa bile tekrar bir anlamı kalmıyor.

Hocam şu an Akko'nun sitesinden klavye bakıyorum araştırdığım tüm forumlar+alanlar vergi çıkmadığını söylemiş çıktığına emin misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…