super_ikili Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #1 3 tane fare buldum arkadaşlar. 1.si: Bloody A90 Siyah M.Core Optik 4000Cpi-Isw,Isc,Ma : Amazon.com.tr: Bilgisayar (Amazon diye çok alasım gelmedi) 2.si: REDRAGON Storm M808 Oyuncu Mouse Fırtına Hafif Rgb 7 Programlanabilir Düğme Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL 3.sü: Bloody W90 Max RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Sizce hangisini almalıyım? Ya da başka önerebileceğiniz var mı?
3 tane fare buldum arkadaşlar. 1.si: Bloody A90 Siyah M.Core Optik 4000Cpi-Isw,Isc,Ma : Amazon.com.tr: Bilgisayar (Amazon diye çok alasım gelmedi) 2.si: REDRAGON Storm M808 Oyuncu Mouse Fırtına Hafif Rgb 7 Programlanabilir Düğme Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL 3.sü: Bloody W90 Max RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Sizce hangisini almalıyım? Ya da başka önerebileceğiniz var mı?
AhmedAldogan Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 429 Çözümler 4 18 Mart 2022 #2 super_ikili dedi: 3 tane fare buldum arkadaşlar. 1.si: Bloody A90 Siyah M.Core Optik 4000Cpi-Isw,Isc,Ma : Amazon.com.tr: Bilgisayar (Amazon diye çok alasım gelmedi) 2.si: REDRAGON Storm M808 Oyuncu Mouse Fırtına Hafif Rgb 7 Programlanabilir Düğme Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL 3.sü: Bloody W90 Max RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Sizce hangisini almalıyım? Ya da başka önerebileceğiniz var mı? Genişletmek için tıkla... Eğer bütçen çok büyük değilse everest gx69 javelin modeli var 1 yıldır kullanıyorum güzel mouse.
super_ikili dedi: 3 tane fare buldum arkadaşlar. 1.si: Bloody A90 Siyah M.Core Optik 4000Cpi-Isw,Isc,Ma : Amazon.com.tr: Bilgisayar (Amazon diye çok alasım gelmedi) 2.si: REDRAGON Storm M808 Oyuncu Mouse Fırtına Hafif Rgb 7 Programlanabilir Düğme Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL 3.sü: Bloody W90 Max RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Sizce hangisini almalıyım? Ya da başka önerebileceğiniz var mı? Genişletmek için tıkla... Eğer bütçen çok büyük değilse everest gx69 javelin modeli var 1 yıldır kullanıyorum güzel mouse.
super_ikili Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #3 AhmedAldogan dedi: Eğer bütçen çok büyük değilse Everest GX69 javelin modeli var 1 yıldır kullanıyorum güzel mouse. Genişletmek için tıkla... Bütçem en fazla 450. AhmedAldogan dedi: Eğer bütçen çok büyük değilse Everest GX69 javelin modeli var 1 yıldır kullanıyorum güzel mouse. Genişletmek için tıkla... Bir de daha profesyonel mouse arıyordum işte ondan Bloody dedim. W90 da drag Click yapılıyor mu? Bir de butterfly?
AhmedAldogan dedi: Eğer bütçen çok büyük değilse Everest GX69 javelin modeli var 1 yıldır kullanıyorum güzel mouse. Genişletmek için tıkla... Bütçem en fazla 450. AhmedAldogan dedi: Eğer bütçen çok büyük değilse Everest GX69 javelin modeli var 1 yıldır kullanıyorum güzel mouse. Genişletmek için tıkla... Bir de daha profesyonel mouse arıyordum işte ondan Bloody dedim. W90 da drag Click yapılıyor mu? Bir de butterfly?
audi avus quattro Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 332 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Casper Excalibur G900 1075-BV60X i7-10750H 2.60GHz - 5GHz RTX 2060 6GB Cruical 16GB 2666Mhz KIOXIA-EXCERIA SATA SSD 480GB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mart 2022 #4 super_ikili dedi: Bütçem en fazla 450. Bir de daha profesyonel mouse arıyordum işte ondan Bloody dedim. W90 da drag Click yapılıyor mu? Bir de butterfly? Genişletmek için tıkla... Eğer elin mouselara kolay alışmıyorsa A90 alma. Everest Javelin GX69 alabilirsin.
super_ikili dedi: Bütçem en fazla 450. Bir de daha profesyonel mouse arıyordum işte ondan Bloody dedim. W90 da drag Click yapılıyor mu? Bir de butterfly? Genişletmek için tıkla... Eğer elin mouselara kolay alışmıyorsa A90 alma. Everest Javelin GX69 alabilirsin.
super_ikili Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #5 audi avus quattro dedi: Eğer elin mouselara kolay alışmıyorsa A90 alma. Everest javelin GX69 alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Alışıyor. audi avus quattro dedi: Eğer elin mouselara kolay alışmıyorsa A90 alma. Everest javelin GX69 alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum Everest dandik geliyor bana bir de şeklinede bakıyorum.
audi avus quattro dedi: Eğer elin mouselara kolay alışmıyorsa A90 alma. Everest javelin GX69 alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Alışıyor. audi avus quattro dedi: Eğer elin mouselara kolay alışmıyorsa A90 alma. Everest javelin GX69 alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum Everest dandik geliyor bana bir de şeklinede bakıyorum.
audi avus quattro Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 332 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Casper Excalibur G900 1075-BV60X i7-10750H 2.60GHz - 5GHz RTX 2060 6GB Cruical 16GB 2666Mhz KIOXIA-EXCERIA SATA SSD 480GB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mart 2022 #6 super_ikili dedi: Alışıyor. Bilmiyorum Everest dandik geliyor bana bir de şeklinede bakıyorum. Genişletmek için tıkla... A90 tavsiye ederim arkadaşımda var CPS çok yüksek oluyor drag Click'te.
super_ikili dedi: Alışıyor. Bilmiyorum Everest dandik geliyor bana bir de şeklinede bakıyorum. Genişletmek için tıkla... A90 tavsiye ederim arkadaşımda var CPS çok yüksek oluyor drag Click'te.
super_ikili Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #7 audi avus quattro dedi: A90 tavsiye ederim arkadaşımda var CPS çok yüksek oluyor drag Click'te. Genişletmek için tıkla... Ama Amazon'da olunca bilemedim arkadaşın nereden aldı?
audi avus quattro dedi: A90 tavsiye ederim arkadaşımda var CPS çok yüksek oluyor drag Click'te. Genişletmek için tıkla... Ama Amazon'da olunca bilemedim arkadaşın nereden aldı?
audi avus quattro Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 332 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Casper Excalibur G900 1075-BV60X i7-10750H 2.60GHz - 5GHz RTX 2060 6GB Cruical 16GB 2666Mhz KIOXIA-EXCERIA SATA SSD 480GB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mart 2022 #8 super_ikili dedi: Ama Amazon'da olunca bilemedim arkadaşın nereden aldı? Genişletmek için tıkla... Amazondan aldı
super_ikili dedi: Ama Amazon'da olunca bilemedim arkadaşın nereden aldı? Genişletmek için tıkla... Amazondan aldı
super_ikili Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #9 audi avus quattro dedi: Amazon'dan aldı. Genişletmek için tıkla... Hızlı geldi mi? Geldiye direkt almaya gidiyorum xd.
audi avus quattro dedi: Amazon'dan aldı. Genişletmek için tıkla... Hızlı geldi mi? Geldiye direkt almaya gidiyorum xd.
Asabı Bozuk Adam Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 4.344 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #10 Hocam yazık edersiniz fareye yayın açmıyorsanız yazılım kullanın