Drag Click için mouse önerisi

Bütçe
600-900

Eldritcheese

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, hem Minecraft'ta, Bedwars oynarken kolaylıkla drag Click yapabileceğim, hem de Valorant, CS2 tarzı oyunlar oynarken sensöründe sorun yaşamayacağım bir mouse arıyorum. Şuanlık "Glorious Model O" düşünüyorum. Bütçe 600-900 arası. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Merhaba, hem Minecraft'ta, Bedwars oynarken kolaylıkla drag Click yapabileceğim, hem de Valorant, CS2 tarzı oyunlar oynarken sensöründe sorun yaşamayacağım bir mouse arıyorum. Şuanlık "Glorious Model O" düşünüyorum. Bütçe 600-900 arası. Şimdiden teşekkür ederim.
Glorious Model O en iyisidir hocam. Ama 600-900 arası bulabilir misiniz bilmiyorum.

Glorious Model O en iyisidir hocam. Ama 600-900 arası bulabilir misiniz bilmiyorum.
https://www.hepsiburada.com/gloriou...yah-rgb-oyuncu-mouse-go-black-pm-HB00000O1J09 Hocam burada var ama kablolu.

Merhaba, hem Minecraft'ta, Bedwars oynarken kolaylıkla drag Click yapabileceğim, hem de Valorant, CS2 tarzı oyunlar oynarken sensöründe sorun yaşamayacağım bir mouse arıyorum. Şu anlık "Glorious Model O" düşünüyorum. Bütçe 600-900 arası. Şimdiden teşekkür ederim.

El boyutun ve tutuş şeklin lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı