Drag Click ses geliyor ama genelde 1-4 CPS

M.Akif 45

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar, uzun süredir Drag Click çalışıyorum genelde tıklama sesi oldukça fazla geliyor ama hep 1 ve 4 CPS arasında kalıyor. Internette kullandığım mouse ile (Rampage SMX-R64 colmena) Drag Click yapılıyor ve oldukça fazla CPS veriyor. Drag Click'i Minecraft PvP serverlarında kullanmak için öğreniyorum. Yeni bir mouse almak için bütçem yeterli değil parmağımı nemlendirerek de denedim ama yine olmadı. Yardım edebilecek varsa sevinirim.

Merhabalar, uzun süredir drag Click çalışıyorum genelde tıklama sesi oldukça fazla geliyor ama hep 1 ve 4 CPS arasında kalıyor. Internette kullandığım mouse ile (Rampage SMX-R64 colmena) drag Click yapılıyor ve oldukça fazla CPS veriyor. Drag Click'i Minecraft PvP serverlarında kullanmak için öğreniyorum. Yeni bir mouse almak için bütçem yeterli değil parmağımı nemlendirerek de denedim ama yine olmadı. Yardım edebilecek varsa sevinirim.

Bazı farelerde ne kadar Drag Click yaparsan yap, CPS'ni limitliyor, yani sen aslında 100 CPS tıklıyor olsan bile bazı fareler bunu limitliyor ve bilgisayara öyle iletiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı