A aragorn ab Decapat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar merhaba direk konuya gireceğim. Benim farem Rampage colmena drag Click yapanları görüyorum kendim denemek istediğimde CPS'im artmıyor nedenini bilen yazabilir mi?(faremle drag Click yapılıyor diğer videolardan gördüm)
Arkadaşlar merhaba direk konuya gireceğim. Benim farem Rampage colmena drag Click yapanları görüyorum kendim denemek istediğimde CPS'im artmıyor nedenini bilen yazabilir mi?(faremle drag Click yapılıyor diğer videolardan gördüm)
F4T1H Kilopat Kek günü Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.358 Çözümler 64 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 4 Temmuz 2022 #2 Belki sunucuda CPS koruması vardır.
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.548 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 4 Temmuz 2022 #3 Ya CPS koruması vardır ya da bozuktur. CPS Test - Check Clicks per Second 'dan deneyin.
Umayça Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 803 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #4 aragorn ab dedi: Arkadaşlar merhaba direk konuya gireceğim. Benim farem Rampage colmena drag Click yapanları görüyorum kendim denemek istediğimde CPS'im artmıyor nedenini bilen yazabilir mi?(faremle drag Click yapılıyor diğer videolardan gördüm) Genişletmek için tıkla... Belki farenizde drag click yoktur, yani çok fazla basınca algılamıyor olabilir.
aragorn ab dedi: Arkadaşlar merhaba direk konuya gireceğim. Benim farem Rampage colmena drag Click yapanları görüyorum kendim denemek istediğimde CPS'im artmıyor nedenini bilen yazabilir mi?(faremle drag Click yapılıyor diğer videolardan gördüm) Genişletmek için tıkla... Belki farenizde drag click yoktur, yani çok fazla basınca algılamıyor olabilir.
A aragorn ab Decapat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #5 F4T1H dedi: Belki sunucuda CPS koruması vardır. Genişletmek için tıkla... hayır cr oynuyom Umayça dedi: Belki farenizde drag click yoktur, yani çok fazla basınca algılamıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... diğer insanlarda görüyorum faremin aynısıyla drag click yapabiliyo ressh dedi: Ya CPS koruması vardır ya da bozuktur. CPS Test - Check Clicks per Second 'dan deneyin. Genişletmek için tıkla... bazen oluyo bazen olmuyo bende anlamadım galiba sorun bende Son düzenleme: 4 Temmuz 2022
F4T1H dedi: Belki sunucuda CPS koruması vardır. Genişletmek için tıkla... hayır cr oynuyom Umayça dedi: Belki farenizde drag click yoktur, yani çok fazla basınca algılamıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... diğer insanlarda görüyorum faremin aynısıyla drag click yapabiliyo ressh dedi: Ya CPS koruması vardır ya da bozuktur. CPS Test - Check Clicks per Second 'dan deneyin. Genişletmek için tıkla... bazen oluyo bazen olmuyo bende anlamadım galiba sorun bende