V ViayXs Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 264 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #31 Kwak dedi: @ViayXs hocam neden üzgün bıraktınız? Genişletmek için tıkla... Hocam Bloody'nin her serisi ile drag yapılmıyor o yüzden bıraktım. fortBoys dedi: Makro ne güne duruyor. Genişletmek için tıkla... İnsanların hakkına mı girsin yani?
Kwak dedi: @ViayXs hocam neden üzgün bıraktınız? Genişletmek için tıkla... Hocam Bloody'nin her serisi ile drag yapılmıyor o yüzden bıraktım. fortBoys dedi: Makro ne güne duruyor. Genişletmek için tıkla... İnsanların hakkına mı girsin yani?
E emirfurkan Hectopat Katılım 22 Eylül 2019 Mesajlar 210 Çözümler 2 27 Nisan 2021 #32 Gerçekten bu kadar uğraşıyor musunuz? Ben de G102 var makroyu açıyorum keyfime bakıyorum.
Kwak Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 2.591 Çözümler 9 Yer İngiltere Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: Asus Tuf A15 7535hs 4050 Monitör: KTC H25T7/ LG27GQ50F Ekipman:McHose G75 Pro/ Royal Kludge M3 Logitech G29/ Fantech Eos2S Mobil:Poco X7 Pro Honor Pad V9 iPhone 14 Pro Max(satıldı) Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #33 ViayXs dedi: Hocam Bloody'nin her serisi ile drag yapılmıyor o yüzden bıraktım. Genişletmek için tıkla... Hocam bu bütçede drag yapması zaten çok zor en azından kaliteli bir şeyler bırakayım dedim.
ViayXs dedi: Hocam Bloody'nin her serisi ile drag yapılmıyor o yüzden bıraktım. Genişletmek için tıkla... Hocam bu bütçede drag yapması zaten çok zor en azından kaliteli bir şeyler bırakayım dedim.
V ViayXs Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 264 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #34 emirfurkan dedi: Gerçekten bu kadar uğraşıyor musunuz? Ben de G102 var makroyu açıyorum keyfime bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Cidden uğraşmamak gerek senin gibiler ile. Kwak dedi: Hocam bu bütçede drag yapması zaten çok zor en azından kaliteli bir şeyler bırakayım dedim. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam.
emirfurkan dedi: Gerçekten bu kadar uğraşıyor musunuz? Ben de G102 var makroyu açıyorum keyfime bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Cidden uğraşmamak gerek senin gibiler ile. Kwak dedi: Hocam bu bütçede drag yapması zaten çok zor en azından kaliteli bir şeyler bırakayım dedim. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam.
zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #35 Konu sahibi o kadar yazım yanlışının üstüne ceza aldı sanırım.
V ViayXs Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 264 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #36 zlatanoğulları dedi: Konu sahibi o kadar yazım yanlışının üstüne ceza aldı sanırım. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle
zlatanoğulları dedi: Konu sahibi o kadar yazım yanlışının üstüne ceza aldı sanırım. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle
Gingka Hagane Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 784 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #37 BurakDogay dedi: Kanka ben arkadaşımda sgm x9 vardı onda batterfly denedim 15 cps ye kadar çıktım peki sgm x9 da drag click oluyormu kaç cps Genişletmek için tıkla... SGM X7 ile drag click bende olmamıştı, X9'da da olmaz diye düşünüyorum.
BurakDogay dedi: Kanka ben arkadaşımda sgm x9 vardı onda batterfly denedim 15 cps ye kadar çıktım peki sgm x9 da drag click oluyormu kaç cps Genişletmek için tıkla... SGM X7 ile drag click bende olmamıştı, X9'da da olmaz diye düşünüyorum.
BurakDogay Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 173 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #38 zlatanoğulları dedi: Konu sahibi o kadar yazım yanlışının üstüne ceza aldı sanırım. Genişletmek için tıkla... Kanka hiç bişey demeden adam anlamıyor demen nasıl bişey çok merak ettim.
zlatanoğulları dedi: Konu sahibi o kadar yazım yanlışının üstüne ceza aldı sanırım. Genişletmek için tıkla... Kanka hiç bişey demeden adam anlamıyor demen nasıl bişey çok merak ettim.
zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #39 BurakDogay dedi: Kanka hiçbir şey demeden adam anlamıyor demen nasıl bir şey çok merak ettim. Genişletmek için tıkla... Benim dememe ne gerek var? Zaten yazanlar olmuş kalitesiz olduğunu hatta mouse bile önermişler.
BurakDogay dedi: Kanka hiçbir şey demeden adam anlamıyor demen nasıl bir şey çok merak ettim. Genişletmek için tıkla... Benim dememe ne gerek var? Zaten yazanlar olmuş kalitesiz olduğunu hatta mouse bile önermişler.
BurakDogay Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 173 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #40 zlatanoğulları dedi: Benim dememe ne gerek var? Zaten yazanlar olmuş kalitesiz olduğunu hatta mouse bile önermişler. Genişletmek için tıkla... Tamam sen niye konuşuyorsun.
zlatanoğulları dedi: Benim dememe ne gerek var? Zaten yazanlar olmuş kalitesiz olduğunu hatta mouse bile önermişler. Genişletmek için tıkla... Tamam sen niye konuşuyorsun.