Woalkhin Picopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 211 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Nisan 2021 #11 Site hakkında bir bilgim yok. Bunda yapılıyor diye duymuştum. https://www.hepsiburada.com/glorious-model-o-gaming-mouse-mat-siyah-p-HBV00000O1J0B?magaza=Zoccoshop
Site hakkında bir bilgim yok. Bunda yapılıyor diye duymuştum. https://www.hepsiburada.com/glorious-model-o-gaming-mouse-mat-siyah-p-HBV00000O1J0B?magaza=Zoccoshop
differentturk Picopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 481 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Nisan 2021 #12 RAZER DEATHADDER ELITE MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da RAZER DEATHADDER ELITE MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
RAZER DEATHADDER ELITE MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da RAZER DEATHADDER ELITE MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Woalkhin Picopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 211 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Nisan 2021 #13 differentturk dedi: RAZER DEATHADDER ELITE MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da RAZER DEATHADDER ELITE MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Aynı mouseu kullanıyorum, neden Drag clickle 3 cps zor görülen bir mouse öneriyorsunuz?
differentturk dedi: RAZER DEATHADDER ELITE MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da RAZER DEATHADDER ELITE MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Aynı mouseu kullanıyorum, neden Drag clickle 3 cps zor görülen bir mouse öneriyorsunuz?
Callisto1232 Kilopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.735 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #14 Bektass97 dedi: Model D ile yapılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet, yapılır hocam.
differentturk Picopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 481 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Nisan 2021 #15 Woalkhin dedi: Aynı mouseu kullanıyorum, neden Drag clickle 3 cps zor görülen bir mouse öneriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Jitter, için oldukça iyi bir mouse. Butterfly için ortalama bir mouse. Drag click konusunda da o kadar kötü değil aslında.
Woalkhin dedi: Aynı mouseu kullanıyorum, neden Drag clickle 3 cps zor görülen bir mouse öneriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Jitter, için oldukça iyi bir mouse. Butterfly için ortalama bir mouse. Drag click konusunda da o kadar kötü değil aslında.
Woalkhin Picopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 211 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Nisan 2021 #16 differentturk dedi: Jitter, için oldukça iyi bir mouse. Butterfly için ortalama bir mouse. Drag click konusunda da o kadar kötü değil aslında. Genişletmek için tıkla... Drag Click yapılmıyor, kötü. Maksimum gördüğüm CPS sayısı: 4 YouTube da da en fazla 5 görülüyor.
differentturk dedi: Jitter, için oldukça iyi bir mouse. Butterfly için ortalama bir mouse. Drag click konusunda da o kadar kötü değil aslında. Genişletmek için tıkla... Drag Click yapılmıyor, kötü. Maksimum gördüğüm CPS sayısı: 4 YouTube da da en fazla 5 görülüyor.
titanss Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #17 Woalkhin dedi: Drag Click yapılmıyor, kötü. Maksimum gördüğüm CPS sayısı: 4 YouTube da da en fazla 5 görülüyor. Genişletmek için tıkla... Diğer mouselarda kaç cps yapıyorsunuz?
Woalkhin dedi: Drag Click yapılmıyor, kötü. Maksimum gördüğüm CPS sayısı: 4 YouTube da da en fazla 5 görülüyor. Genişletmek için tıkla... Diğer mouselarda kaç cps yapıyorsunuz?
Woalkhin Picopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 211 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Nisan 2021 #18 titanss dedi: Diğer mouselarda kaç CPS yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bloody A90 da bende var. Onda 15 CPS görebiliyorum drag click ile. Razer DeathAdder Elite ise ortalama 4-5
titanss dedi: Diğer mouselarda kaç CPS yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bloody A90 da bende var. Onda 15 CPS görebiliyorum drag click ile. Razer DeathAdder Elite ise ortalama 4-5