İki kit de TPP atomizer kullanıyor yani tpp coil. Ben sevmiyorum tpp coillerini PnP coilleri daha iyi bana göre. İkisi arasında fark yok ve en önemlisi ikisi de mıknatıslı atomizer değil yani istediğin zaman rastgele başka bir atomizeri bunlara takabilirsin ama mesela drag X e takamazsın onun atomizeri mıknatıslı. Hangisi daha ucuz ise onu al aralarında kullanıcı açısından fark olmaz.
Telegram'dan belirli kanallar var vape üzerine onlardan sorabilirsin kendi şehrindeki tedarikçilerden link vs paylaşamam. Yasak olduğu için. ESFVAPE e de bakabilirsin orada da zaten bir sürü tedarikçi var. Başka bir şehirden alırken ya ismi bilindik tedarikçilerden al ya da alırken referans sor ünlü kişiler ref ise al.
Tad ve aroma farkı var. Birisi tpp sever birisi pnp sever ben pnp seviyorum. Ayrıca tpp coil tedariki biraz türkiyede zayıf pnp satan çok var ama. pnp coillerde dl kartuşda var mtl kartuşda var tpp de sadece dl kartuş var.Tpp coil ile PnP coil arasında ne fark var acaba
Tad ve aroma farkı var. Birisi tpp sever birisi PnP sever ben PnP seviyorum. Ayrıca tpp coil tedariki biraz Türkiye'de zayıf PnP satan çok var ama. PnP coillerde DL kartuşda var mtl kartuşda var tpp de sadece DL kartuş var.
Kaç farklı ürün var zaten bi önceki konuda hepsini söyledim tavsiye ettim. Drag alıcaksan illa pnp olan drag x pnp kit var.Dostum yani ne almalıyım bana ürün adı söyler misin?
Kaç farklı ürün var zaten bir önceki konuda hepsini söyledim tavsiye ettim. Drag alacaksan illa PnP olan drag X PnP kit var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.